Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Further Seems Forever Songtekst: Light Up Ahead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Further Seems Forever - Light Up Ahead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Light Up Ahead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Further Seems Forever! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Further Seems Forever en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Light Up Ahead .

Origineel

Take this heart of darkness I give it up and all the emptiness you fill it up the times that I feel nothing you bring enough SO I CAN LIVE FOR SOMETHING YOU LIFT ME UP! and all these bad dreams I wake up to the light and when I can't see I wake up to your eyes Wake me up there's a light up ahead there's a light up ahead (yeah) there's a light up ahead wake me up there's a light up ahead Wake me up it gets so complicated if you live enough turn in to what you hated you're breaking up The times I feel like nothing you bring enough So I can live for something You lift me up! and all these bad dreams I wake up to the light and when I can't see I wake up to your eyes Wake me up there's a light up ahead there's a light up ahead (yeah) there's a light up ahead wake me up there's a light up ahead

 

Vertaling

Take this heart of darkness I give it up and all the emptiness you fill it up the times that I feel nothing you bring enough SO I CAN LIVE FOR SOMETHING YOU LIFT ME UP! and all these bad dreams I wake up to the light and when I can't see I wake up to your eyes Wake me up there's a light up ahead there's a light up ahead (yeah) there's a light up ahead wake me up there's a light up ahead Wake me up it gets so complicated if you live enough turn in to what you hated you're breaking up The times I feel like nothing you bring enough So I can live for something You lift me up! and all these bad dreams I wake up to the light and when I can't see I wake up to your eyes Wake me up there's a light up ahead there's a light up ahead (yeah) there's a light up ahead wake me up there's a light up ahead