Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fury in the slaughterhouse Songtekst: hell gets you nowhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fury in the slaughterhouse - hell gets you nowhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hell gets you nowhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fury in the slaughterhouse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fury in the slaughterhouse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hell gets you nowhere .

Origineel

Stood by the roadside late at night Hell came along and offered me a ride I thought about it the i said no I asked my suitcase and my suitcase said let's go And the bass said Hell gets you nowhere That i swear Went to church Sunday without my mum Laughed about my neighbor who sat on my chewing gum He said the lord would punish me And hells the right place for me to be

 

Vertaling

Stond 's avonds laat langs de weg De hel kwam langs en bood me een lift aan Ik dacht erover na, ik zei nee Ik vroeg mijn koffer en mijn koffer zei: laten we gaan En de bas zei De hel brengt je nergens Dat zweer ik Ging zondag naar de kerk zonder mijn moeder Lachen om mijn buurman die op mijn kauwgom zat Hij zei dat de heer me zou straffen En hel is de juiste plek voor mij om te zijn