Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fury in the slaughterhouse Songtekst: out on the weekend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fury in the slaughterhouse - out on the weekend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out on the weekend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fury in the slaughterhouse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fury in the slaughterhouse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out on the weekend .

Origineel

Think I'll pack it in and buy a pick-up Take it down to l.a. Find a place to call my own and try to fix up Start a brand new day The woman I'm thinking of - she loved me all up But I'm so down today She's so fine she's in my mind I hear her callin' See the lonely boy, out on the weekend Trying to make it stay Can't relate to joy, he tries to speak and Can't begin to say She got pictures on the wall That make me look up From her big brass bed Now I'm running down the road trying to stay up Somewhere in her head The woman I'm thinking of - she loved me all up But I'm so down today She's so fine she's in my mind I hear her callin' See the lonely boy, out on the weekend Trying to make it pay Can't relate to joy, he tries to speak and Can't begin to say

 

Vertaling

Ik denk dat ik het inpak en een pick-up koop Breng het naar l.a. Zoek een plek om de mijne te bellen en probeer het op te lossen Begin een geheel nieuwe dag De vrouw waar ik aan denk - ze hield helemaal van me Maar ik ben zo beneden vandaag Ze is zo fijn dat ze in mijn gedachten zit Ik hoor haar roepen Zie de eenzame jongen in het weekend Ik probeer het te laten blijven Kan geen verband houden met vreugde, hij probeert te praten en Kan niet beginnen te zeggen Ze heeft foto's aan de muur Daardoor kijk ik op Van haar grote koperen bed Nu ren ik de weg af en probeer op te blijven Ergens in haar hoofd De vrouw waar ik aan denk - ze hield helemaal van me Maar ik ben zo beneden vandaag Ze is zo fijn dat ze in mijn gedachten zit Ik hoor haar roepen Zie de eenzame jongen in het weekend Ik probeer het te laten betalen Kan geen verband houden met vreugde, hij probeert te praten en Kan niet beginnen te zeggen