Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fury in the slaughterhouse Songtekst: romeo and juliet

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fury in the slaughterhouse - romeo and juliet ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van romeo and juliet? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fury in the slaughterhouse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fury in the slaughterhouse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals romeo and juliet .

Origineel

You don't need me, I don't know if I need you You don't need me, there is nothing I can do I don't think that there's a place in your heart For me these days in any case All we ever need is everything we never had And all we want to hear is what is left unsaid And all that we can do is stare at the stars And dream in your bed of Romeo and Juliet You don't love me the way that I love you You don't love me I haven't got a clue I don't think that there's a way That you can make me stay today All we ever need is everything we never had And all we want to hear is what is left unsaid And all that we can do is stare at the stars And dream in your bed of Romeo and Juliet

 

Vertaling

Je hebt me niet nodig, ik weet niet of ik je nodig heb Je hebt me niet nodig, ik kan niets doen Ik denk niet dat er een plaats in je hart is Voor mij tegenwoordig in ieder geval Alles wat we ooit nodig hebben, is alles wat we nooit hebben gehad En alles wat we willen horen is wat er ongezegd blijft En alles wat we kunnen doen is naar de sterren staren En droom in je bed van Romeo en Julia Je houdt niet van me zoals ik van je hou Je houdt niet van me, ik heb geen idee Ik denk niet dat er een manier is Dat je me vandaag kunt laten blijven Alles wat we ooit nodig hebben, is alles wat we nooit hebben gehad En alles wat we willen horen is wat er ongezegd blijft En alles wat we kunnen doen is naar de sterren staren En droom in je bed van Romeo en Julia