Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fury in the slaughterhouse Songtekst: waterless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fury in the slaughterhouse - waterless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waterless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fury in the slaughterhouse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fury in the slaughterhouse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waterless .

Origineel

It's so quiet in my room Here I sit fully in bloom You were the liquid of my life Without you I won't survive Oh, how I hope you'll hear my call 'Cause I feel waterless and small You were my gardener, were my car Without you I won'te far How can I grow without the sun When all the warming rays are gone Don't recognize our love at all And I feel waterless and small I feel so waterless and small Waterless and small I feel so waterless and small

 

Vertaling

Het is zo stil in mijn kamer Hier zit ik vol in bloei Jij was de vloeistof van mijn leven Zonder jou overleef ik het niet Oh, wat hoop ik dat je mijn telefoontje zult horen Omdat ik me waterloos en klein voel Jij was mijn tuinman, was mijn auto Zonder jou ben ik niet ver gekomen Hoe kan ik groeien zonder de zon Als alle verwarmende stralen verdwenen zijn Herken onze liefde helemaal niet En ik voel me waterloos en klein Ik voel me zo waterloos en klein Waterloos en klein Ik voel me zo waterloos en klein