Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fuse ODG Ft. Tiffany Songtekst: Azonto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fuse ODG Ft. Tiffany - Azonto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Azonto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fuse ODG Ft. Tiffany! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fuse ODG Ft. Tiffany en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Azonto .

Origineel

Nobody wanna see you rising and when they do it they don't like it they just wanna see you deep in crises drive your self you don't need a license holla hush she can even ride it go ahead move your feet just like this then he showed me the latest we want go make them hate us now watch me do my Azonto, Azonto, Azonto, now watch me do my Azonto, Azonto, Azonto, now watch me do my Azonto, Azonto, Azonto, now watch me do my Azonto, Azonto, we wan go make them hate us Azonto, zonto, zonto, Azonto, zonto zonto, Azonto, zonto, zonto, Azonto zonto, zonto, Azonto zonto, zonto, Azonto, zonto, zonto Azonto, zonto, zonto, Azonto, zonto, zonto we wan go make them hate us the whole world wanna learn how to do this so Imma take you right through this Azonto dance is the movement so when you jump on the floor better use it First step is the step-step you can move to the right to the left-left you can even freestyle when you step-step put your hands in the air then you rep-rep so go go go twist your fingers you can wave and say hello lo lo make your fist and you can hit them with the blow, blow, blow no balance thats how you do azon-zon-to let me see you go go Killbeatz taught me this Nobody wanna see you rising and when they do it they don't like it they just wanna see you deep in crises drive your self you don't need a license holla hush she can even ride it go ahead move your feet just like this then he showed me the latest we want go make them hate us now watch me do my Azonto, Azonto, Azonto, now watch me do my Azonto, Azonto, Azonto, now watch me do my Azonto, Azonto, Azonto, now watch me do my Azonto, Azonto, [Tiffany] Sorry sir Azonto weidi eyi yoiwyo en ti me nye go slow mueyi nina tuwi blow move to the rythm here we go I'll show you how to do this so so mensa men kasa open accra same salsa move to the left and right and watch me freeze Azonto all my ladies strike a pose and freeze photo drop it low and let the boys say 'damn' osombo freestyle it the way you want yourself Chimoto now watch me do my Azonto, Azonto, Azonto, now watch me do my Azonto, Azonto, Azonto, now watch me do my Azonto, Azonto, Azonto, now watch me do my Azonto, Azonto, They want go make them hate us [Fuse ODG] Head, shoulders, knees and toes - freeze Azonto [Tiffany] oya sashewowo sashewowo - freeze Azonto [Fuse ODG] Migrane skank mana like show me Azonto [Tiffany] Ajei Ajei zinkologo Azonto [Fuse ODG] Head, shoulders, knees and toes - freeze Azonto [Tiffany] oya sashewowo sashewowo - freeze Azonto [Fuse ODG] Migrane skank mana like show me Azonto [Tiffany] Ajei Ajei zingologo Azonto Azonto, Azonto, Azonto, Azonto, Azonto Azonto, Azonto, Azonto, Azonto, Azonto Azonto, Azonto, Azonto, Azonto, Azonto Azonto Read more at

 

Vertaling

Niemand wil je zien stijgen en als ze het doen ze vind het niet leuk ze wil gewoon zien je diep in crises rijdt je zelf je dat niet doet een vergunning nodig holla hush ze kan zelfs ride it ga je gang beweeg je voeten net als dit me toen liet hij de laatste we willen gaan maken ze haten ons Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Azonto, Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Azonto, Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Azonto, Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, we wan gaan ze haten ons Azonto, zonto,zonto, Azonto, zonto zonto, Azonto, zonto, zonto, Azonto zonto, zonto, Azonto zonto, zonto, Azonto, zonto, zonto Azonto, zonto, zonto, Azonto, zonto, zonto we wan gaan ze haten ons de hele wereld wil leren hoe dit te doen dus Imma voeren u door dit Azonto dans is de beweging dus als je springt op de vloer beter gebruiken De eerste stap is de stap voor stap kunt u naar rechts links-linker je kunt zelfs freestyle wanneer u stap voor stap Leg je handen in de lucht dan heb jerep-rep dus go go go draai je vingers kunt u wave en zeg hallo lo lo maak je vuist en je kunnen ze te raken met de klap, klap, klap geen saldo dat is hoe je doet azon-zon-op laat me je zien go go Killbeatz mij dit geleerd Niemand wil je zien stijgen en als ze het doen ze vind het niet leuk ze wil gewoon zien je diep in crises rijdt je zelf je dat niet doet een vergunning nodig holla hush ze kan zelfs ride it ga je gang beweeg je voeten net als dit me toen liet hij de laatste we willen gaan makenze haten ons Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Azonto, Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Azonto, Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Azonto, Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, [Tiffany] Sorry meneer Azonto Weidi eyi yoiwyo nl ti me nye gaat traag mueyi nina tuwi klap bewegen op het ritme hier gaan we Ik zal je laten zien hoe dit te doen, zodat dus mensa mannen kasa Open accra dezelfde salsa naar links en rechts en kijk me bevriezen Azonto al mijn dames sla stellen en te bevriezen foto zet deze laag en laat dejongens zeggen 'Verdomd' osombo freestyle het de manier waarop u wilt jezelf Chimoto Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Azonto, Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Azonto, Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Azonto, Nu kijk ik doe mijn Azonto, Azonto, Ze willen gaan maken ze ons haten [Fuse ODG] Hoofd, schouders, knie en teen - bevriezen Azonto [Tiffany] oya sashewowo sashewowo - freeze Azonto [Fuse ODG] Migrane slet mana achtige toon me Azonto [Tiffany] Ajei Ajei zinkologo Azonto [Fuse ODG] Hoofd,schouders, knie en teen - bevriezen Azonto [Tiffany] oya sashewowo sashewowo - freeze Azonto [Fuse ODG] Migrane slet mana achtige toon me Azonto [Tiffany] Ajei Ajei zingologo Azonto Azonto, Azonto, Azonto, Azonto, Azonto Azonto, Azonto, Azonto, Azonto, Azonto Azonto, Azonto, Azonto, Azonto, Azonto Azonto Lees meer op # 2prRY2eovpzEQE7b.99