Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Future Songtekst: I Won

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Future - I Won ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Won? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Future! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Future en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Won .

Origineel

[Hook - Future:] I just want to take you out and show you off You already know that you the perfect one Girl when I'm with you, feel like a champion Ever since I got with you I feel like I done won me a trophy A trophy, I won me a trophy I won, I won, I won A trophy I just want to take you out and show you off You already know that you the perfect one Girl when I'm with you, feel like a champion Ever since I got with you I feel like I done won me a trophy Trophy, I won me a trophy A trophy, I won me a trophy Trophy, I won me a trophy A trophy [Verse 1 - Future:] Get to fuckin' on the dresser just to make that pussy wetter Gotta put you in that vintage then you rockin' Perry Ellis Then I leave with you, only cause I believe in you We get to bangin' on the walls just to piss the neighbors off You and them twelve foot ceilings I just painted the halls so I can breathe with you So I can breathe with you I want to live my dream with you You say that money don't matter it's times and the memories And now that ass gettin' fatter and I know it's because of me I know it's because of me I know it's because of me, got you in custody Whoever knockin at the door, they gotta wait til we finished I know I started at the bottom but that not ain't where endin' [Hook - Future] [Verse 2 - Kanye West:] You the number one trophy wife So it's only right to live the trophy life You grew up on J. Lo, Timberlands by Manolo now Till one day I put an angel in your ultra sound I want to dip that ass in gold, I want to dip that ass in gold I made it over NBA, NFL players So every time I score it's like the Super Bowl Baby, we should hit the south of France So you could run around without them pants I put that glacier on your little hand Now that's the only thing without a tan My trophy on that Bound bike, I gave you only pipe If people don't hate then it won't be right You could look at Kylie, Kendall, Kourtney and Khloe All your Mama ever made was trophies, right? [Hook - Future]

 

Vertaling

[Hook - Toekomst:] Ik wil gewoon om u uit en laten u af Je weet al dat je de perfecte een Meisje toen ik bij jou ben, voel me als een kampioen Sinds ik met jou Ik voel me alsof ik gedaan heb me een trofee Een trofee won ik me een trofee Ik won, ik won, won ik Een trofee Ik wil gewoon om u uit en laten u af Je weet al dat je de perfecte een Meisje toen ik bij jou ben, voel me als een kampioen Sinds ik met jou Ik voel me alsof ik gedaan heb me een trofee Trofee, won ik me een trofee Een trofee, Iwon me een trofee Trofee, won ik me een trofee Een trofee [Verse 1 - Toekomst:] Leer verdomme op het dressoir alleen maar om dat pussy natter maken Moet je in dat vintage dan rockin je 'Perry Ellis Dan laat ik met u, maar omdat ik geloof in jou We krijgen bangin 'op de muren alleen maar om de buren af ​​te pissen U en hen twaalf meter hoge plafonds Ik schilderde de zalen, dus ik kan ademen met je Dus ik kan ademen met je Ik wil mijn droom te leven met je mee U zegt dat geld niet belangrijk is de tijden en deherinneringen En nu die kont gettin 'dikker en ik weet dat het door mij Ik weet dat het door mij Ik weet dat het door mij, heb je in hechtenis Wie Knockin op de deur, ze moeten wachten tot we klaar Ik weet dat ik begon aan de onderkant, maar dat niet is niet waar endin ' [Hook - Toekomst] [Verse 2 - Kanye West:] U het nummer een trofee vrouw Dus het is alleen maar goed om de trofee te leven Je groeide op J. Lo, Timberlands door Manolo nu Tot op een dag heb ik een engel in uw ultra geluid Ik wil dip diekont in goud, ik wil die kont dip in goud Ik heb het over NBA, NFL-spelers Dus elke keer als ik scoren het is als de Super Bowl Baby, moeten we het zuiden van Frankrijk te raken Dus je zou kunnen rondrennen zonder hen broek Ik zet dat gletsjer op je handje Nu, dat is het enige wat zonder een kleurtje Mijn trofee op dat Bound fiets, gaf ik u alleen pijp Als mensen niet haten dan zal het niet goed zijn Je zou kunnen kijken naar Kylie, Kendall, Kourtney en Khloe Al uw Mama ooit gemaakt was trofeeën, toch? [Hook - Toekomst]