Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: future leaders of the world Songtekst: house of chains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: future leaders of the world - house of chains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van house of chains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van future leaders of the world! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van future leaders of the world en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals house of chains .

Origineel

I'm so stripped down and naked Feed me with change Love me numb So I can heal your pain Make me wake up early I'll drive home so far away Skip school and sleep in my car Turn on the head and melt the snow away Is there still time for love Love. I'll forgive and forget I won't regret a thing But my pride and anger It's a danger to myself Now I'm looking out the front door window To my teen hood house of chains Seems like everyone's pretending to know the key To something for somewhere They've never been In this road never ending I'm ending this with you Let's go there Still time for me and you Is there still time for love Love. I'll forgive and forget I won't regret a thing But my pride and anger It's a danger to myself Mom's in the hospital She's sick and under nourished But anything is possible She says violets always flourish Fathers so afraid Of the child inside he's lost So how much will he pay For all the pain he caused I saw him smiling, laughing Betrayed and so lost but I found, let's celebrate it No matter what it costs Is there still time for love Love. I'll forgive and forget I won't regret a thing But my pride and anger It's a danger to myself We don't have to wait Now's never too late Now is forever And we are always free We don't have to wait Now's never too late Now is forever And we are always free

 

Vertaling

Ik ben zo uitgekleed en naakt Voed me met kleingeld Hou me gevoelloos Zodat ik je pijn kan helen Maak me vroeg wakker Ik zal zo ver weg naar huis rijden Sla school over en slaap in mijn auto Zet de kop aan en smelt de sneeuw weg Is er nog tijd voor liefde Liefde. Ik zal vergeven en vergeten Ik zal nergens spijt van hebben Maar mijn trots en woede Het is een gevaar voor mezelf Nu kijk ik uit het raam van de voordeur Naar mijn tienerhuis van kettingen Het lijkt erop dat iedereen doet alsof hij de sleutel weet Van iets voor ergens waar ze nooit geweest zijn Op deze weg die nooit eindigt I'm ending this with you Laten we daarheen gaan Nog tijd voor mij en jou Is er nog tijd voor liefde Liefde. Ik zal vergeven en vergeten Ik zal nergens spijt van hebben Maar mijn trots en woede Het is een gevaar voor mezelf Mama ligt in het ziekenhuis. Ze is ziek en ondervoed Maar alles is mogelijk. Ze zegt dat viooltjes altijd bloeien Vaders zijn zo bang Voor het kind binnenin dat hij verloren is Dus hoeveel zal hij betalen voor alle pijn die hij heeft veroorzaakt Ik zag hem glimlachen, lachen Verraden en zo verloren maar ik heb het gevonden, laten we het vieren Wat het ook kost Is er nog tijd voor liefde Liefde. Ik zal vergeven en vergeten Ik zal nergens spijt van hebben Maar mijn trots en woede Het is een gevaar voor mezelf We hoeven niet te wachten Nu is het nooit te laat Nu is voor altijd En we zijn altijd vrij We hoeven niet te wachten Nu is het nooit te laat Nu is voor altijd En we zijn altijd vrij