Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: future leaders of the world Songtekst: let me out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: future leaders of the world - let me out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van future leaders of the world! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van future leaders of the world en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me out .

Origineel

I found some peace today, I grit my teeth And swallow all of my pain And selfish pride, I used to hide behind Let me out let me out I'm singing Let me out let me out I'm singing I'm a liar and cheat in prison Accused of telling the truth Flames of pain stained paint my eyes Child I've lost this face won't lie Time burns my souls decay gray Sifting through the smoke and lies Swimming exhale love that's died The first and last ain't ever the same So I'll keep on singing this I don't care if your right or if I'm always wrong Just want to sing my song before this whole world Let me out let me out I'm singing Let me out let me out I'm singing I'm a liar and a cheat in prison Accused of telling the truth Now and forever I stand to sever all ties and connections To recollections of pain and fear Family society authority and ever peer Swallowing tears line my stomach I'm getting freer every second corroding and exploding All these corporate deceptions I'm out Mental prison bars block our minds Youths truth sold and televised I never bought it and I won't play your game's for fame Are we just rats in a pipers tune soothed Scrappin' for cheese in a maze made to loose I know I'm not and I won't eat your food, subdued I don't care if your right or if I'm always wrong Just want to sing my song before this whole world's Gone Let me out let me out I'm singing Let me out let me out I'm singing I'm a liar and a cheat in prison Accused of telling the truth I'm out

 

Vertaling

Ik vond wat rust vandaag, ik knars op mijn tanden en slik al mijn pijn door En egoïstische trots, waar ik me altijd achter verschuilde Laat me eruit, laat me eruit, ik zing Laat me eruit, laat me eruit, ik zing Ik ben een leugenaar en bedrieger in de gevangenis Beschuldigd van het vertellen van de waarheid Vlammen van pijn bevlekken mijn ogen Kind ik heb dit gezicht verloren zal niet liegen De tijd brandt mijn zielen vergaan grijs Ziftend door de rook en leugens Zwemmen uitademen liefde die is gestorven De eerste en de laatste is nooit meer hetzelfde So I'll keep on singing this Het kan me niet schelen of je gelijk hebt of dat ik altijd fout zit Just want to sing my song before this whole world Let me out let me out I'm singing Let me out let me out I'm singing Ik ben een leugenaar en een bedrieger in de gevangenis Beschuldigd van het vertellen van de waarheid Nu en voor altijd verbreek ik alle banden en connecties Aan herinneringen van pijn en angst Familie, maatschappij, gezag en eeuwige gelijken Tranen in mijn buik slikkend Ik word vrijer elke seconde corroderend en exploderend Al deze bedrijfsmisleidingen ik ben eruit Mentale gevangenis tralies blokkeren onze geest De waarheid van jongeren wordt verkocht en op televisie uitgezonden Ik heb er nooit in geloofd en ik speel jullie spel niet mee voor roem Zijn we gewoon ratten in een pijpers melodie gekalmeerd Scrappin' for cheese in a maze made to loose Ik weet dat ik dat niet ben en ik zal je eten niet eten, ingetogen Het kan me niet schelen of je gelijk hebt of dat ik het altijd mis heb Ik wil gewoon mijn lied zingen voordat deze hele wereld Gone Let me out let me out I'm singing Let me out let me out I'm singing Ik ben een leugenaar en een bedrieger in de gevangenis Beschuldigd van het vertellen van de waarheid Ik ben vrij.