Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Future Presidents Songtekst: Love Don't Pay The Bills

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Future Presidents - Love Don't Pay The Bills ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love Don't Pay The Bills? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Future Presidents! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Future Presidents en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love Don't Pay The Bills .

Origineel

Verse 1: The whole damn week I work from nine to five Trying to keep some of my dreams alive Sitting at a desk and looking at a screen Surviving on a cup of caffeine Pre-Chorus: And I know whenever I come home girl You will be there for me but it’s not enough Chorus: And I remember how my mother use to sit me down and tell me That money just can’t buy me love But now that cupid finally found me and the love is all around me It seems loving someone just ain’t enough See love don’t pay the bills No no na no no No love don’t pay the bills No no na no no Verse 2: You need new shoes but the bills are piling up When will all these prices ever drop? Leave the car at home I’m taking the bus But tonight it will be just the two of us Pre-Chorus: Cause I know whenever I’m with you girl I forget my troubles but it’s not enough Chorus: And I remember how my mother use to sit me down and tell me That money just can’t buy me love But now that cupid finally found me and the love is all around me It seems loving someone just ain’t enough See love don’t pay the bills No no na no no No love don’t pay the bills No no na no no Bridge: Valentines and anniversaries The holidays and too many parties (woho) It seems that I’ve invested all in love Chorus: And I remember how my mother use to sit me down and tell me That money just can’t buy me love But now that cupid finally found me and the love is all around me It seems loving someone just ain’t enough See love don’t pay the bills No no na no no No love don’t pay the bills No no na no no Break: I’ve invested I’ve invested all in love Now it seems that loving you just ain’t enough Chorus: And I remember how my mother use to sit me down and tell me That money just can’t buy me love But now that cupid finally found me and the love is all around me It seems loving someone just ain’t enough See love don’t pay the bills No no na no no No love don’t pay the bills No no na no no Outro: I’ve invested I’ve invested all in love Now it seems that loving you just ain’t enough

 

Vertaling

Vers 1: De hele week heb ik het werk damn negen tot vijf Proberen om een aantal van mijn dromen levend te houden Zittend aan een bureau en kijkt naar een scherm Overleven op een kopje cafeïne Pre-Chorus: En ik weet wanneer ik thuis kom meisje U zal er voor mij maar het is niet genoeg Chorus: En ik herinner me hoe mijn moeder voor mij zitten en vertel me Dat geld kan het gewoon niet Buy Me Love Maar nu eindelijk gevonden cupido mij en de liefde is overal om mij heen Het lijkt liefdevolle iemand die net is niet genoeg Zie de liefde niet betalen van de rekeningen Nee nee nee nee nvt Geen liefde geen rekeningen betalen Nee nee nee nee nvt Vers 2: Je moet nieuwe schoenen, maar de rekeningen zijn tot stapelen Wanneer zal al deze prijzen ooit laten vallen? Laat de auto thuis ben ik de bus nemen Maar vanavond zal het even met zijn tweeën Pre-Chorus: Want ik weet wanneer ik ben met je meisje Ik vergeet mijn problemen, maar het is niet genoeg Chorus: En ik herinner me hoe mijn moeder voor mij zitten en vertel me Dat geld kan het gewoon niet Buy Me Love Maar nudat cupido me eindelijk gevonden en de liefde is overal om mij heen Het lijkt liefdevolle iemand die net is niet genoeg Zie de liefde niet betalen van de rekeningen Nee nee nee nee nvt Geen liefde geen rekeningen betalen Nee nee nee nee nvt Bridge: Valentines en jubilea De vakantie is en te veel partijen (woho) Het lijkt erop dat ik alle geïnvesteerd in de liefde Chorus: En ik herinner me hoe mijn moeder voor mij zitten en vertel me Dat geld kan het gewoon niet Buy Me Love Maar nu eindelijk gevonden cupido mij en de liefde is overal om mij heen Het lijkt liefdevolle iemand die net is niet genoeg Zie de liefde niet betalen van de rekeningen Nee nee nee nee nvt Geen liefde geen rekeningen betalen Nee nee nee nee nvt Break: Ik heb geïnvesteerd heb ik alle geïnvesteerd in de liefde Nu lijkt het erop dat je gewoon lief is niet genoeg Chorus: En ik herinner me hoe mijn moeder voor mij zitten en vertel me Dat geld kan het gewoon niet Buy Me Love Maar nu eindelijk gevonden cupido mij en de liefde is overal om mij heen Het lijkt liefdevolle iemand die net is niet genoeg Zie de liefde niet betalen van debiljetten Nee nee nee nee nvt Geen liefde geen rekeningen betalen Nee nee nee nee nvt Outro: Ik heb geïnvesteerd heb ik alle geïnvesteerd in de liefde Nu lijkt het erop dat je gewoon lief is niet genoeg