Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: futureheads Songtekst: back to the sea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: futureheads - back to the sea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back to the sea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van futureheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van futureheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back to the sea .

Origineel

Did you stop to think, when we moved by the sea? When the seasons changed (When the seasons changed) They changed for a reason, I'm not talking lightly, I don't need to set the scene We're living in it (We're living in it) It's in everything we see [Chorus:] I won't go back to the sea Whatever's pulling you isn't pulling me I won't go back to the sea Did you really think, that this is what we need? Well I'm dragging my feet (Avoiding sleep) Trying to make you see It's reached the situation where it's the job or me It's the job or me If you're asking me, then the job is part of me [Chorus] It's not what you put in But what you take away The least you're counting on (ahhhh) Now that you're counting down the days You've taken opportunities (ahhhh) Received nothing in return This place that you call paradise (ahhhh) Will teach you a lesson you deserve [Chorus x2]

 

Vertaling

Heb je er wel eens aan gedacht, toen we bij de zee gingen wonen? Toen de seizoenen veranderden (Toen de seizoenen veranderden) Ze veranderden voor een reden, Ik praat niet lichtzinnig, ik hoef de scène niet te zetten We leven erin (We leven erin) Het is in alles wat we zien [Refrein:] Ik ga niet terug naar de zee Wat jou aantrekt, trekt mij niet aan Ik ga niet terug naar de zee Dacht je echt, dat dit is wat we nodig hebben? Nou, ik sleep mijn voeten (slaap vermijdend) Ik probeer het je te laten inzien. Het is zover gekomen dat het de baan of ik is Het is het werk of ik Als je het mij vraagt, dan is het werk een deel van mij [refrein] Het is niet wat je erin stopt Maar wat je wegneemt Het minste waar je op rekent (ahhhh) Now that you're counting down the days You've took opportunities (ahhhh) Niets in ruil gekregen Deze plek die jij het paradijs noemt... Zal je een lesje leren dat je verdient [refrein x2]