Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: futuristic Songtekst: biggest fan explicit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: futuristic - biggest fan explicit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van biggest fan explicit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van futuristic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van futuristic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals biggest fan explicit .

Origineel

I can't see you all the time I am always on the go I am scrolling through your pics I am liking all your posts You looking good today Distance getting in the way I'm always working hard I'm 'bout to take a break on your Instagram Girl, I'm yo' biggest fan, yeah I'm scrolling through your Instagram Girl, I'm your biggest fan I don't wanna like your pics too fast Lemme wait an hour then Ie back, yeah I don't wanna slide up in yo' DMs But God Damn, baby girl, I want that I'm on your Instagram Girl, I'm your biggest fan, yeah I'm scrolling through your Instagram Girl, I'm your biggest fan

 

Vertaling

Ik kan je niet de hele tijd zien Ik ben altijd onderweg Ik blader door je foto's Ik vind al je berichten leuk Je ziet er goed uit vandaag Afstand die in de weg zit Ik werk altijd hard Ik neem een ??pauze op je Instagram Meisje, ik ben je grootste fan, ja Ik scrol door je Instagram Meisje, ik ben je grootste fan Ik wil je foto's niet te snel leuk vinden Laat me een uur wachten en dan terug, ja Ik wil niet opschuiven in jullie DM's Maar godverdomme, meisje, dat wil ik Ik ben op je Instagram Meisje, ik ben je grootste fan, ja Ik scrol door je Instagram Meisje, ik ben je grootste fan