Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: futuristic Songtekst: flex explicit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: futuristic - flex explicit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van flex explicit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van futuristic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van futuristic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals flex explicit .

Origineel

I walked a lonely road before with no one to call Nobody in my sight Now everyone is on that same road, searching for me Trying to stay alive Now they stressed Let me stretch I'm about to flex Now they stressed Let me stretch I'm about to flex Now they stressed Let me stretch I'm about to flex I'm flexin on them I'm flexin on them I'm flexin on them I'm flexin on them Lights on, shining on them, no off switch If you hated on me, I hope that you step in dog shit! My flow is tight and your girl is loose like Rick Ross' skin You can have her back, I'm flexing on 'em Crossfit Bitch I'm mean - I'm a millionaire by 25 Someone call up death, we about to vote these nigga's out the tribe Someone pass me the baton, I run the game, I caught my stride Sorry pal, you are the weakest link. Goodbye! Back on my shit, now please don't turn my shit down I've been so hype that I don't ever sit down My phone blowing up as soon as I get in town That's 20 calls that I missed now Women that I meet, they all on my dick now Prolly 'cause they know that I'm getting rich now I hit, don't kiss it, I get it then get out Flex I walked a lonely road before with no one to call Nobody in my sight Now everyone is on that same road, searching for me Trying to stay alive Now they stressed Let me stretch I'm about to flex Now they stressed Let me stretch I'm about to flex Now they stressed Let me stretch I'm about to flex I'm flexin on them I'm flexin on them I'm flexin on them I'm flexin on them Getting paper from words I write on my iPhone Long flight, might land in a different timezone They talk about me, got tough skin like a rhino I hit the stance and I hit the man with that tybo Oh it's me, tryna get up on my team bruh Tryna be up in my family, that's Venus and Serena And these girls put on their speakers cause they been dying to meet us If they bust it then I'm running - running faster than a cheetah No flex zone like Rae Sremmurd On the radio check the antenna I've been have bars like San Quentin This me, KodeBreak, and Quinn Ball so hard, mothafuckas wanna fine me Sale so good, all these labels wanna sign me I'll get back to you on that right now Fucking flexin I walked a lonely road before with no one to call Nobody in my sight Now everyone is on that same road, searching for me Trying to stay alive Now they stressed Let me stretch I'm about to flex Now they stressed Let me stretch I'm about to flex Now they stressed Let me stretch I'm about to flex I'm flexin on them I'm flexin on them I'm flexin on them I'm flexin on them

 

Vertaling

Ik heb eerder een eenzame weg gelopen zonder te bellen Niemand in mijn ogen Nu is iedereen op diezelfde weg op zoek naar mij Ik probeer in leven te blijven Nu benadrukten ze Laat me strekken Ik sta op het punt te buigen Nu benadrukten ze Laat me strekken Ik sta op het punt te buigen Nu benadrukten ze Laat me strekken Ik sta op het punt te buigen Ik buig me erover Ik buig me erover Ik buig me erover Ik buig me erover Licht aan, schijnt erop, geen uit-schakelaar Als je me haatte, hoop ik dat je in hondenpoep stapt! Mijn stroom is krap en je meisje is los zoals de huid van Rick Ross Je kunt haar terug hebben, ik buig ze op Crossfit Bitch Ik ben gemeen - ik ben een miljonair van 25 Iemand roept de dood op, we gaan deze nigga uit de stam stemmen Iemand geeft me het stokje, ik voer het spel uit, ik heb mijn pas betreden Sorry maat, jij bent de zwakste schakel. Vaarwel! Terug op mijn shit, doe nu alsjeblieft mijn shit niet af Ik ben zo hype dat ik nooit ga zitten Mijn telefoon ontploft zodra ik in de stad ben Dat zijn 20 telefoontjes die ik nu heb gemist Vrouwen die ik ontmoet, ze zitten nu allemaal op mijn lul Prolly omdat ze weten dat ik nu rijk word Ik raak, kus het niet, ik pak het en ga weg Buigen Ik heb eerder een eenzame weg gelopen zonder te bellen Niemand in mijn ogen Nu is iedereen op diezelfde weg op zoek naar mij Ik probeer in leven te blijven Nu benadrukten ze Laat me strekken Ik sta op het punt te buigen Nu benadrukten ze Laat me strekken Ik sta op het punt te buigen Nu benadrukten ze Laat me strekken Ik sta op het punt te buigen Ik buig me erover Ik buig me erover Ik buig me erover Ik buig me erover Papier krijgen van woorden die ik op mijn iPhone schrijf Lange vlucht, kan in een andere tijdzone landen Ze praten over mij, hebben een harde huid als een neushoorn Ik raakte de houding en ik raakte de man met die tybo Oh, ik ben het, probeer mijn team op te staan Tryna in mijn familie, dat zijn Venus en Serena En deze meisjes zetten hun luidsprekers op omdat ze stervende waren om ons te ontmoeten Als ze het kapot maken, ren ik - ren sneller dan een cheetah Geen flexzone zoals Rae Sremmurd Controleer op de radio de antenne Ik heb bars zoals San Quentin Dit ben ik, KodeBreak en Quinn Bal zo hard, mothafucka's willen me boeten Verkoop zo goed, al deze labels willen me ondertekenen Ik kom daar nu op terug Fucking flexin Ik heb eerder een eenzame weg gelopen zonder te bellen Niemand in mijn ogen Nu is iedereen op diezelfde weg op zoek naar mij Ik probeer in leven te blijven Nu benadrukten ze Laat me strekken Ik sta op het punt te buigen Nu benadrukten ze Laat me strekken Ik sta op het punt te buigen Nu benadrukten ze Laat me strekken Ik sta op het punt te buigen Ik buig me erover Ik buig me erover Ik buig me erover Ik buig me erover