Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fuzz fuzz machine Songtekst: king of myst

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fuzz fuzz machine - king of myst ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van king of myst? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fuzz fuzz machine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fuzz fuzz machine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals king of myst .

Origineel

(It seems like I feel nothing no kind of joy or pain the only thing I feel tomorrow... won't be the same!) It seems like I feel nothing no kind of joy or pain the only thing I feel tomorrow won't be the same I need something concrete They tell me there's no reason to get worry about my future nobody can know what I've inside this is the last time Before I go to sleep with my head in my hands I pray to a God I don't know maybe He does not know me I need something shocking They tell me there's no reason to get worry about my future nobody can know what I've inside believe is my way out 'Cause I'm the king of mist, the king of nothing while I discover me, I discover fancy 'cause I'm the king of mist, king of my mistakes 'Cause I'm the king of mist, the king of nothing while I discover me, I discover fancy 'cause I'm the king of my mistakes

 

Vertaling

(Het lijkt alsof ik niets voel geen enkele vorm van vreugde of pijn het enige wat ik voel morgen... zal niet hetzelfde zijn!) Het lijkt alsof ik niets voel geen vreugde of pijn het enige wat ik voel morgen zal niet hetzelfde zijn Ik heb iets concreets nodig Ze zeggen me dat er geen reden is om me zorgen te maken over mijn toekomst niemand kan weten wat ik in me heb dit is de laatste keer voordat ik ga slapen met mijn hoofd in mijn handen bid ik tot een God die ik niet ken misschien kent hij mij niet Ik heb iets schokkends nodig Ze zeggen me dat er geen reden is om me zorgen te maken over mijn toekomst niemand kan weten wat ik in me heb geloven is mijn uitweg Want ik ben de koning van de mist, de koning van niets terwijl ik mezelf ontdek, ontdek ik fantasie want ik ben de koning van de mist, de koning van mijn fouten Want ik ben de koning van de mist, de koning van het niets terwijl ik mezelf ontdek, ontdek ik de fantasie want ik ben de koning van mijn fouten