Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: game-theory Songtekst: 24

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: g ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 24? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van game-theory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van game-theory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 24 .

Origineel

And for whatever reason I wish that I had two minds Opposite signs, parallel lines, wide point and fine I hate admitting when you're right and I want you in plain sight Isn't it odd? We think a lot alike tonight And everyone asks if I'm leaving, no sir I get around but I don't get closer Is it because I'm 23, not 24? And in a way I don't mind watching it get unkind Stand where it shines, I can inspire myself just fine I'm in the sweetest way misled, growing my hair in bed Coffee or beer--These are a year'sponent thread And everything is in terms of next time Twenty-five thousand more miles to the dateline Is it because I'm 24, not 25?

 

Vertaling

En om welke reden dan ook, ik wou dat ik twee gedachten had Tegenover borden, evenwijdige lijnen, brede punt en fijn Ik haat het om toe te geven dat je gelijk hebt en ik wil je in het zicht Is het niet raar? We denken vanavond veel hetzelfde En iedereen vraagt ??of ik vertrek, nee meneer Ik kom rond, maar ik kom niet dichterbij Is het omdat ik 23 ben, niet 24? En in zekere zin vind ik het niet erg om te zien hoe het onvriendelijk wordt Sta waar het schijnt, ik kan mezelf prima inspireren Ik word op de liefste manier misleid en laat mijn haar in bed groeien Koffie of bier - Dit is de rode draad van een jaar En alles is in termen van de volgende keer Vijfentwintigduizend kilometer verder naar de dateline Is het omdat ik 24 ben, niet 25?