Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gustavo Cerati ( Gustavo Adrián Cerati) Songtekst: Ahora es nunca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: G ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ahora es nunca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gustavo Cerati ( Gustavo Adrián Cerati)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gustavo Cerati ( Gustavo Adrián Cerati) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ahora es nunca .

Origineel

Apagar las estrellas y extinguir el sol Es el capricho del ocaso Al caer la noche, tomaré el avión Si la duda es el pasado. Ahora es nunca, todo es nada Si no descanso en tu mirada. Algunas cosas me dejaste ver Algunas cosas, descubrí yo Lo suficiente para comprender El poder de los deseos. Y ahora es nunca, todo es nada Si no descanso en tu mirada. Ahora es nunca, todo es nada Si no descanso en tu mirada. 

 

Vertaling

Doof de sterren en doof de zon Het is de gril van de zonsondergang Als de avond valt, neem ik het vliegtuig Als de twijfel het verleden is. Nu is het nooit, alles is niets Als ik niet in je blik rust. Sommige dingen laat je me zien Sommige dingen ontdekte ik Genoeg te begrijpen De kracht van verlangens. En nu is het nooit, alles is niets Als ik niet in je blik rust. Nu is het nooit, alles is niets Als ik niet in je blik rust.