Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: g eazy Songtekst: down for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: g eazy - down for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van g eazy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van g eazy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down for me .

Origineel

[Pre-Chorus: 24hrs] She got a body like Rihanna Double rice at Benihana Uptight, but drive a Honda She was the only one down for me She got that ass like her momma She said she not with the drama You get her number, better call her [Chorus: 24hrs & G-Eazy] She was the only one down for me, whoa, oh, oh She was the only one down for me (She was the only one down, yeah Only one down, only one down) She was the only one down for me [Verse 1: G-Eazy] Uh, stay loyal and stay down By my side, every night when I lay down She would always pick me up when I break down I knew her secrets, we both from the same town She had everythin' that I need But half of my lifestyle was high speed She wants Netflix and chill and to light weed She wants marriage and one day, my seed Uh, but I'm movin' at light speed And distance is stress, not what I need FaceTime's, only when I see her face on live feed Worlds apart so it's harder to succeed Yeah, but true love is true pain I felt like Bruce Wayne, then bolt like Usain Had a hard time adjustin' to new fame My life ain't the same since the day that you came, yeah [Pre-Chorus: 24hrs & (G-Eazy)] She got a body like Rihanna (Rihanna) Double rice at Benihana (Damn) Uptight, but drive a Honda (Straight up) She was the only one down for me (Down for me) She got an ass like her momma (She do) She said she not with the drama (Uh uh) You get her number, better call her (Do that) [Chorus: 24hrs] She was the only one down for me, whoa, oh, oh She was the only one down for me (She was the only one down Only one down, only one down) She was the only one down for me [Verse 2: G-Eazy] Yeah, sun comin' up, layin' wide awake Seein' images of you that I'm tryna shake Stomach turnin' from mistakes wasn't tryna make And all the promises that I will break Yeah, I try to act like there's nothin' wrong But it seems every week I make another song About you, my bros are like, "What's goin' on?" "Quit trippin', bro, you need to be movin' on" With all due respect, a good bitch But after we broke up, it seemed her mood switched Things could be different, I'd never choose this I text and she answered like, "New phone, who's this?" Uh, and that's as wild as shit gets She's not the same person as we was when we met I'm not the same either, probably change with each step I take a deep breath and try to reset, yeah [Pre-Chorus: 24hrs & (G-Eazy)] She got a body like Rihanna Double rice at Benihana (Damn) Uptight, but drive a Honda (Straight up) She was the only one down for me (Down for me) She got an ass like her momma (She do) She said she not with the drama (Uh uh) You get her number, better call her (Do that) [Chorus: 24hrs] She was the only one down for me, whoa, oh, oh She was the only one down for me (She was the only one down Only one down, only one down) She was the only one down for me [Outro: 24hrs] Only one down Only one down Only one Only one down Only one down for me Only one down Only one down Only one Only one down Only one down

 

Vertaling

[Pre-Chorus: 24hrs] Ze heeft een lichaam als Rihanna Dubbele rijst bij Benihana Uptight, maar rijden een Honda She was the only one down for me She got that ass like her momma She said she not with the drama You get her number, better call her [Chorus: 24hrs & G-Eazy] She was the only one down for me, whoa, oh, oh She was the only one down for me (She was the only one down, yeah Slechts een naar beneden, only one down) She was the only one down for me [Verse 1: G-Eazy] Uh, stay loyal and stay down By my side, every night when I lay down She would always pick me up when I break down I knew her secrets, we both from the same town She had everythin' that I need Maar de helft van mijn levensstijl was hoge snelheid Ze wil Netflix en chill en wiet roken Ze wil trouwen en op een dag, mijn zaad Uh, but I'm movin' at light speed En afstand is stress, niet wat ik nodig heb FaceTime's, alleen als ik haar gezicht zie op live feed Werelden uit elkaar dus het is moeilijker om te slagen Ja, maar ware liefde is ware pijn Ik voelde me als Bruce Wayne, en toen was ik weg als Usain Had a hard time adjustin' to new fame Mijn leven is niet meer hetzelfde sinds de dag dat jij kwam, ja [Pre-Chorus: 24hrs & (G-Eazy)] She got a body like Rihanna (Rihanna) Double rice at Benihana (Verdomme) Uptight, but drive a Honda (Straight up) She was the only one down for me (Down for me) She got an ass like her momma (Ze heeft een kont als haar moeder) She said she not with the drama. (Uh uh) You get her number, better call her [Chorus: 24hrs] She was the only one down for me, whoa, oh, oh She was the only one down for me (She was the only one down Alleen een down, only one down) She was the only one down for me [Verse 2: G-Eazy] Yeah, sun comin' up, layin' wide awake Seein' images of you that I'm tryna shake Stomach turnin' from mistakes wasn't tryna make And all the promises that I will break Ja, ik probeer te doen alsof er niets aan de hand is But it seems every week I make another song Over jou, mijn broeders zijn als, "Wat is er aan de hand?" "Quit trippin', bro, you need to be movin' on" Met alle respect, een goede teef. Maar nadat we uit elkaar gingen, leek het of haar stemming veranderde. Dingen kunnen anders zijn, ik zou hier nooit voor kiezen. Ik sms'te en ze antwoordde zo van, "Nieuwe telefoon, wie is dit?" Uh, en dat is zo wild als stront wordt. Ze is niet dezelfde persoon als toen we elkaar ontmoetten. Ik ben ook niet dezelfde, waarschijnlijk verander ik met elke stap. I take a deep breath and try to reset, yeah [Pre-Chorus: 24hrs & (G-Eazy)] She got a body like Rihanna Double rice at Benihana (Damn) Uptight, but drive a Honda (Straight up) She was the only one down for me (Down for me) She got an ass like her momma (Ze heeft een kont als haar moeder) She said she not with the drama. (Uh uh) You get her number, better call her [Chorus: 24hrs] She was the only one down for me, whoa, oh, oh She was the only one down for me (She was the only one down Slechts een naar beneden, only one down) She was the only one down for me [Outro: 24hrs] Slechts een naar beneden Slechts een naar beneden Alleen een Slechts één naar beneden Slechts een naar beneden voor mij Slechts een naar beneden Only one down Only one Only one down Only one down