Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: G-eazy Songtekst: Everthing Will Be Ok

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: G-eazy - Everthing Will Be Ok ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Everthing Will Be Ok? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van G-eazy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van G-eazy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Everthing Will Be Ok .

Origineel

Even if I don't stay Everything will be okay Everything will be okay Everything will be okay (Okay, okay) [Verse 1: G-Eazy] Contemplating just who I could've turned out to be If I'd stayed and weren’t heard, what would amount to me? If I had looked and ain't found, would I have founded me? I mean inside, would they love me? Never looked down on me? They say, "You know if you loved her Well then you would have stayed You could have made a perfect pair That people wouldn't trade" Trade for nothing, I did though, I had to chase it Face it, I wasn’t born to live a life basic They say, "you turned your back on us Just to go and be an artist What's a promise anyway when someone breaks it? I bet he finally gets a shot and then he wastes it I bet he don’t come back for us when he makes it And if he do it be too late, you gotta face it Cause by then there's someone new You've been replaced with Old friends I grew up with, the girl I fell in love with Love or hate me depending on how you judge it [Hook: Kehlani] Even if I don't stay Everything will be okay Everything will be okay (I promise it'll be okay) Everything will be okay (Okay, okay) [Verse 2: G-Eazy] I had to wander, I had to go tread my own path If you don't step through no mud well then it won't last The years pass it's crazy how they go fast Ask myself questions that you have but you won't ask Like, "you don’t even come home enough Where were you when she was in the hospital, huh? It was only us," and that’s deep and yeah I know it cuts But if it gets you, then you’re weak Because we were here and it ain’t broken us Still as close and stayed by her side when no one was Like when she lost her job and everything, how broke we was When she was sick and she needed some taking care of A fifteen year old shouldered the weight And when he was scared of The worst, I know that you stayed strong Don’t say this enough But you made me just as proud as you made Mom Yeah, you got some anger but I don’t blame you at all I know I don't call, but you're my brother, I love you [Hook: Kehlani] Even if I don't stay Everything will be okay Everything will be okay (I promise it'll be okay) Everything will be okay (Okay, okay) [Verse 3: G-Eazy] In that first grade class they came and got me "Your mom's outside, say goodbye now to everybody" U-Haul was waiting with all of her things At least what she could pack In the time my dad's at work and before he came back Way too young to comprehend what was happening "Are we going to grandma's? When are we coming back again?" Little did I know that we were leaving him by himself And ten years would pass before Mom sees anybody else Just us, in middle school I ain't understand Who Melissa was and why she wasn't another

 

Vertaling

Zelfs als ik niet blijven Alles komt goed Alles komt goed Alles komt goed (Oke oke) [Verse 1: G-Eazy] Overweegt gewoon wie ik had kunnen bleek te zijn Als ik was gebleven en werden niet gehoord, wat zou neerkomen op mij? Als ik had gekeken en niet wordt gevonden, zou ik me opgericht? Ik bedoel binnen, zouden ze van me? Keek nooit op me neer? Ze zeggen: "Je weet dat als je haar geliefde Nou, dan zou je hebben verbleven Je zou een perfecte paar hebben gemaakt Dat mensen niet zouhandel" Ruilen voor niets, heb ik al, ik moest het achtervolgen Face it, was ik niet geboren om een ​​leven te leven fundamentele Zij zeggen: "je rug op ons Gewoon om te gaan en een kunstenaar Wat is een belofte toch wanneer iemand breekt? Ik wed dat hij krijgt eindelijk een schot en toen verspilt hij het Ik wed dat hij niet terug te komen voor ons toen hij maakt het En als hij het te laat, je moet eerlijk zijn Want door dan is er iemand nieuw Je hebt vervangen Oude vrienden waarmee ik ben opgegroeid, het meisje dat ik verliefd op Liefdeof haat me, afhankelijk van hoe je het beoordelen [Hook: Kehlani] Zelfs als ik niet blijven Alles komt goed Alles komt goed (Ik beloof het zal goed) Alles komt goed (Oke oke) [Verse 2: G-Eazy] Ik moest dwalen, ik moest gaan betreden mijn eigen pad Als u geen stap door geen modder en dan zal het niet duren De jaren gaan voorbij het is gek hoe ze snel gaan Vraag me vragen die je hebt, maar je zal niet vragen Zoals, 'je hoeft niet eens naar huis genoeg Waar was je toen ze inhet ziekenhuis, hè? Het was alleen wij, "en dat is diep en ja ik weet het snijdt Maar als het je krijgt, dan ben je zwak bent Omdat we hier waren en het is ons niet gebroken Nog steeds zo dicht en bleef aan haar zijde toen niemand was Net als toen ze haar baan en alles verloren, hoe brak we was Toen ze ziek was en ze hadden wat het verzorgen van Een vijftien jaar oude schouders het gewicht En toen hij werd bang voor Het ergste, ik weet dat je sterk gebleven Dit bericht niet genoeg zeggen Maar je maakte me net zotrots als je mama gemaakt Ja, je hebt wat woede, maar ik heb je helemaal niet kwalijk Ik weet dat ik niet te bellen, maar je bent mijn broer, ik hou van je [Hook: Kehlani] Zelfs als ik niet blijven Alles komt goed Alles komt goed (Ik beloof het zal goed) Alles komt goed (Oke oke) [Verse 3: G-Eazy] In die eerste klas kwamen ze en kreeg ik "Buiten Je moeder, afscheid nu voor iedereen" U-Haul wachtte met al haar spullen Ten minste wat ze kon pakken In dede tijd van mijn vader op het werk en voordat hij kwam terug Veel te jong om te begrijpen wat er gebeurde "Gaan we naar oma's? Wanneer gaan we komen weer terug? ' Wist ik veel dat wij hem weggingen door hemzelf En tien jaar zou duren voordat mama ziet iemand anders Alleen wij, in de middelbare school heb ik niet begrijp Wie Melissa was en waarom ze niet een ander was