Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: g herbo Songtekst: ain t nothing to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: g herbo - ain t nothing to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ain t nothing to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van g herbo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van g herbo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ain t nothing to me .

Origineel

[Intro] (Oh my God who's this? Oh) Aye, aye, aye 150 Dream Team, RIP all my niggas man [Hook] I don't know what's bing of me All this money beening to me I've been changing my ways, thought money wasn't gon' do nothing to me Yeah that money do something to me even though it ain't nothin' to me Yeah that money do something to me even though it ain't nothin' to me Yeah that money do something to me even though it ain't nothin' to me I've been changing my ways, thought money wasn't gon' do nothing to me Yeah that money do something to me even though it ain't nothin' to me [Verse 1] I remember 16, told myself money was gon' do nothin' to me I'ma get up a check and always be the same cause that shit wasn't nothin' to me But my mama got bills and my sister 13 and they depend' on nothin' but me So how the fuck money ain't nothin' to me when I know it ain't nothin' for free And Ie from the east ain't no love in the streets Growin' up it wasn't nothin' to be I was runnin' the streets, fell in love with the heat Niggas never did nothin' to me As a youngin' I grew up then broke in the hood with my niggas And knew how to rap Went to sleep at my grannies with roaches and rats Then I woke up with 200 racks Fuckin' offsides, gettin' fly every day sippin' Act' And you know I went flat Got in my zone and went up some more racks Plus that 200 back 2015 is my year on the low, I just run up a few hundred racks They don't give me my credit, they know that G Herbo the man, all I do is spit facts [Hook] I don't know what's bing of me All this money beening to me I've been changing my ways, thought money wasn't gon' do nothing to me Yeah that money do something to me even though it ain't nothin' to me Yeah that money do something to me even though it ain't nothin' to me Yeah that money do something to me even though it ain't nothin' to me I've been changing my ways, thought money wasn't gon' do nothing to me Yeah that money do something to me even though it ain't nothin' to me [Verse 2] I'm a hustler, Benz in my first 50k 'fore I travel these lil 50 states Yeah they guided me, said I was too in the streets, what I do? Run it up anyway And I been in the streets and I made enemies Can't get rid of what's pendin' to me No Limit, we been right at east Dream team boy, I've been MVP And that's prolly why they envy me I know niggas hatin', I see that they fakin' I read it in they body language They ain't gangsta for real, they ain't ready to kill I can read it in they body language And I got it on me, it don't matter beef, run up on me, leave your body stankin' Hit them all, I got blood on my Masons All this money is makin' me feel like I changed, thinkin' bout back in the days When I used to feel like I could stay in the hood, get my money, and still be the same But I'm still with the gang, just tryna stay in my lane and I move like a boss now My whole family look up to me and I know if I fuck up it's only my loss now

 

Vertaling

[Intro] (Oh mijn God, wie is dit? Oh) Aye, aye, aye 150 Dream Team, RIP al mijn provence-man [Haak] Ik weet niet wat er met me aan de hand is Al dit geld komt naar me toe Ik heb mijn manier veranderd, dacht dat geld me niets zou aandoen Ja, dat geld doet me iets, ook al is het niets voor mij Ja, dat geld doet me iets, ook al is het niets voor mij Ja, dat geld doet me iets, ook al is het niets voor mij Ik heb mijn manier veranderd, dacht dat geld me niets zou aandoen Ja, dat geld doet me iets, ook al is het niets voor mij [Vers 1] Ik herinner me 16, zei tegen mezelf dat geld me niets zou doen Ik sta op een cheque en ben altijd dezelfde oorzaak dat ik niets had Maar mijn moeder kreeg rekeningen en mijn zus 13 en ze zijn 'alleen afhankelijk van mij' Dus hoe kan het verdomme niks voor me zijn als ik weet dat het niks gratis is En dat wil zeggen, uit het oosten is geen liefde op straat Growin 'up was het niets om te zijn Ik rende door de straten, werd verliefd op de hitte Niggas deed me niets Toen ik jong was, groeide ik op en brak ik in de motorkap met mijn provence En wist hoe je moest rappen Ging bij mijn oma's slapen met kakkerlakken en ratten Daarna werd ik wakker met 200 rekken Verdomd buitenspel, elke dag vliegend nippin 'Act' En je weet dat ik plat ging Ik kwam in mijn zone en ging nog wat rekken omhoog Plus die 200 terug 2015 is mijn jaar op de bodem, ik heb net een paar honderd rekken opgelopen Ze geven me niet de eer, ze weten dat G Herbo de man is, ik spuug alleen maar feiten uit [Haak] Ik weet niet wat er met me aan de hand is Al dit geld komt naar me toe Ik heb mijn manier veranderd, dacht dat geld me niets zou aandoen Ja, dat geld doet me iets, ook al is het niets voor mij Ja, dat geld doet me iets, ook al is het niets voor mij Ja, dat geld doet me iets, ook al is het niets voor mij Ik heb mijn manier veranderd, dacht dat geld me niets zou aandoen Ja, dat geld doet me iets, ook al is het niets voor mij [Vers 2] Ik ben een hustler, Benz in mijn eerste 50k 'voordat ik door deze kleine 50 staten reis Ja, ze begeleidden me, zeiden dat ik ook op straat was, wat ik doe? Voer het toch op En ik ben op straat geweest en heb vijanden gemaakt Ik kan niet van me afhouden wat er aan me hangt Geen limiet, we waren precies in het oosten Dream team boy, ik ben MVP geweest En dat is veel waarom ze jaloers op me zijn Ik weet provence hatin ', ik zie dat ze fakin' Ik las het in hun lichaamstaal Ze zijn niet echt gangsta, ze zijn niet klaar om te doden Ik kan het in hun lichaamstaal lezen En ik heb het bij me, het maakt niet uit rundvlees, ren op me af, laat je lichaam stinken Raak ze allemaal, ik heb bloed op mijn vrijmetselaars Al dit geld geeft me het gevoel dat ik veranderd ben, denkend aan vroeger Toen ik het gevoel had dat ik in de buurt kon blijven, mijn geld kon krijgen en nog steeds hetzelfde was Maar ik ben nog steeds bij de bende, probeer gewoon op mijn rijstrook te blijven en ik beweeg me nu als een baas Mijn hele familie kijkt tegen me op en ik weet dat als ik het verkloot, het nu alleen mijn verlies is