Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: g herbo Songtekst: take me away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: g herbo - take me away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van g herbo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van g herbo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me away .

Origineel

[Intro] Ay, rolling my fucking stinky up man. I have a flight 7 in the morning, I'ma be right back in Chicago like 8, 9 o'clock at night though, you know in and out shit, uh [Hook] Ay, Lord take me away From all the people that ain't tryna make me a way I told my mama no more struggling, it's gon' be okay Yeah, I was hustling in them streets tryna make me a wave Mama told me, better not let them streets take me away So I got to that shit, stuck to that shit, now she okay She called my phone to ask how long I'm gon' be away Cause where I'm at, I fall asleep same time as she away [Verse 1] Lord take me away To another place I'm from a place where it ain't safe to put my gun away This street shit ain't fun no more, they took the fun away I used to post up on that block and have my gun on waist Knee deep in them streets with nothing to say, I ain't playing no fucking games I was with my niggas, you know they with it, ain't hang with no fucking lames Don't drop our names, still dropout gang, we'll pull up bust some brains I remember them days in the studio late sweating like a fucking slave Too many days now I take a day just to make 100k 100,000 days I was up at night tryna make another wave Got my mama another place, that other shit don't mean nothing to me, ay [Hook] Ay, Lord take me away From all the people that ain't tryna make me a way I told my mama no more struggling, it's gon' be okay Yeah, I was hustling in them streets tryna make me a wave Mama told me, better not let them streets take me away So I got to that shit, stuck to that shit, now she okay She called my phone to ask how long I'm gon' be away Cause where I'm at, I fall asleep same time as she away [Verse 2] Young nigga fuck that sack up tryna make me a wave Stuck to my grind got that shit back, it ain't take me away Broke in the hood before I ever made it on the big screens Selling 14s, 15s, then I started spitting 16s All I ever knew was get cream Only other way was hit fiends Made my mama cry to get this shit, nigga I'm from the streets I've seen my homies die up in this shit nigga, wasn't nothing sweet Remember nights I cried, I think of that and that's what humbled me I know that my life always at risk, I keep that bitch from me Fuck the penitentiary, niggas won't get shit from me Murder-murder, kill thy enemy, don't show no sympathy If I don't squeeze that trigger from where I'm from they end up killing me, nigga [Hook] Ay, Lord take me away From all the people that ain't tryna make me a way I told my mama no more struggling, it's gon' be okay Yeah, I was hustling in them streets tryna make me a wave Mama told me, better not let them streets take me away So I got to that shit, stuck to that shit, now she okay She called my phone to ask how long I'm gon' be away Cause where I'm at, I fall asleep same time as she away

 

Vertaling

[Intro] Ay, mijn verdomde stinkende man aan het rollen. Ik heb een vlucht 7 in de ochtend, ik ben zo terug in Chicago als 8, 9 uur 's avonds hoor, weet je in en uit shit, uh [Haak] Ay, Heer neem me mee Van alle mensen die me niet proberen te redden Ik zei tegen mama dat ze niet meer worstelde, het komt wel goed Ja, ik was druk in die straten en probeerde me een golf te bezorgen Mama vertelde me dat ze me beter niet door die straten konden laten wegvoeren Dus ik kwam bij die shit, bleef bij die shit, nu is ze in orde Ze belde mijn telefoon om te vragen hoelang ik weg ben Want waar ik ben, val ik in slaap terwijl ze weg is [Vers 1] Heer neem me weg Naar een andere plaats Ik kom uit een plaats waar het niet veilig is om mijn wapen op te bergen Deze straatstront is niet meer leuk, ze hebben het plezier weggenomen Ik postte altijd op dat blok en had mijn pistool op de taille Knie diep in die straten zonder iets te zeggen, ik speel geen spelletjes Ik was bij mijn provence, je weet dat ze erbij zijn, ze hangen niet rond zonder verdomde kreupelen Laat onze namen niet vallen, nog steeds een uitgevallen bende, we zullen wat hersens pakken Ik herinner me die dagen in de studio laat zweten als een verdomde slaaf Te veel dagen neem ik nu een dag om 100k te maken 100.000 dagen dat ik 's nachts wakker was om een ??nieuwe golf te maken Ik heb mijn moeder een andere plek gegeven, die andere shit zegt me niets, ay [Haak] Ay, Heer neem me mee Van alle mensen die me niet proberen te redden Ik zei tegen mama dat ze niet meer worstelde, het komt wel goed Ja, ik was druk in die straten en probeerde me een golf te bezorgen Mama vertelde me dat ze me beter niet door die straten konden laten wegvoeren Dus ik kwam bij die shit, bleef bij die shit, nu is ze in orde Ze belde mijn telefoon om te vragen hoelang ik weg ben Want waar ik ben, val ik in slaap terwijl ze weg is [Vers 2] Jonge nigga fuck die zak tryna maakt me een golf Vast aan mijn sleur kreeg die shit terug, het neemt me niet weg Brak in de motorkap voordat ik het ooit op de grote schermen maakte Ik verkocht 14s, 15s en toen begon ik 16s te spugen Alles wat ik ooit wist was room halen De enige andere manier was om vrienden te raken Maakte mijn moeder aan het huilen om deze shit te krijgen, neger Ik kom van de straat Ik heb mijn homies zien sterven in deze shit nigga, was niets zoets Herinner me de nachten dat ik huilde, daar denk ik aan en dat maakte me nederig Ik weet dat mijn leven altijd in gevaar is, ik hou die teef voor mij Fuck de penitentiaire, provence krijgt geen shit van mij Moordmoord, dood uw vijand, toon geen medeleven Als ik die trigger niet haal waar ik vandaan kom, vermoorden ze me, neger [Haak] Ay, Heer neem me mee Van alle mensen die me niet proberen te redden Ik zei tegen mama dat ze niet meer worstelde, het komt wel goed Ja, ik was druk in die straten en probeerde me een golf te bezorgen Mama vertelde me dat ze me beter niet door die straten konden laten wegvoeren Dus ik kwam bij die shit, bleef bij die shit, nu is ze in orde Ze belde mijn telefoon om te vragen hoelang ik weg ben Want waar ik ben, val ik in slaap terwijl ze weg is