Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: g herbo Songtekst: we ball remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: g herbo - we ball remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we ball remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van g herbo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van g herbo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we ball remix .

Origineel

Yeah, G herbo Wake up thinking feeling on some lil herb shit you know no limit R.I.P them niggas man Vonny, Slim, Wet Mouth , One Eye, Chico, Vito [Verse 1] I seen Kobe die that was my young nigga, he was laying front McDonalds​ with them slugs in him I had blood all on my nike's wasn't no blood in him Couldn't handle it but that wasn't like me crying rip my white tee But i'm balling now just like em oou i'm lit i'm icy VVS can't clear this stress i need my bros beside me 7 am rollin riding me and my bros was sliding No deciding homicide him, all them niggas hiding Can't show love in these streets you get your feeling hurt Put your trust in these niggas that got my nigga murked Lil Roc was with me in this shit but now he in the dirt Cap was with me hitting niggas they just hit him worse, why they get him first And earlier that day we just was talking, how the fuck you let a nigga catch you walking, why you ain't have that missile up and spark it How you go out right infront of Squeek apartment When i look in Wop eyes its like he lost it, i look at Lil Mike eyes he really lost it In these streets so much he look exhausted, and if he need anything i tell him call me I can't forget about Big Losk thats like forgetting Mally I was driving cars stolen tryna get with Mally Now i'm riding Rovers,Royces tryna get with Mally Lil No Limit Mally thats my dawgy And i rap about the struggle cause thats all me I remember shooting niggas all week, standing over niggas catching all B's Trying to fill a bag up like I'm Aldi's And no wonder niggas gettin called sweet Slim, Wet, One Eye bitch them all G's Pull up on his block we shooting all three's If its 3 niggas standing we want all 3

 

Vertaling

Yeah, G herbo Wakker worden denkend aan wat kruidenshit je kent geen limiet R.I.P them niggas man Vonny, Slim, Wet Mouth , One Eye, Chico, Vito [Verse 1] Ik zag Kobe sterven, dat was mijn jonge nigga, hij lag voor McDonalds met die kogels in hem Ik had bloed op m'n schoenen, hij had geen bloed in zich. Couldn't handle it but that wasn't like me crying rip my white tee But I'm balling now just like em oou I'm lit I'm icy VVS kan deze stress niet wegnemen, ik heb mijn broeders naast me nodig. 7 am rollin riding me and my bros was sliding No deciding homicide him, all them niggas hiding Can't show love in these streets you get your feeling hurt Put your trust in these niggas that got my nigga murked Lil Roc was met mij in deze shit maar nu zit hij in het vuil Cap was met mij niggas aan het slaan ze sloegen hem alleen maar erger, waarom pakken ze hem eerst En eerder die dag waren we aan het praten, hoe laat je een nigga je pakken terwijl je loopt, waarom heb je die raket niet aan en vonk het Hoe je vlak voor het appartement van Squeek naar buiten gaat. Als ik in de ogen van Wop kijk, is het net of hij gek geworden is. Als ik naar de ogen van Lil Mike kijk, is hij gek geworden. Hij is zo vaak op straat, hij ziet er uitgeput uit. Als hij iets nodig heeft, zeg ik dat hij me moet bellen. Ik kan Big Losk niet vergeten, dat is hetzelfde als Mally vergeten. Ik reed gestolen auto's en probeerde bij Mally te komen. Nu rijd ik in Rovers, Royces en probeer bij Mally te komen. Lil No Limit Mally dat is mijn dawgy En ik rap over de strijd want dat is alles wat ik heb. Ik herinner me dat ik de hele week niggas neerschoot, over niggas heen stond en alle B's ving. Proberen een tas te vullen alsof ik Aldi's ben And no wonder niggas gettin called sweet Slim, Wet, One Eye bitch they all G's Pull up on his block we shooting all three's If its 3 niggas standing we want all 3