Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: g. love Songtekst: loving me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: g. love - loving me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loving me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van g. love! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van g. love en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loving me .

Origineel

Loving Me Lyrics Artist(Band):G. Love & Special Sauce Review The Song (0) Will you let me know If I have done you wrong today? Cause you won't say nothing to me And I can't help feeling that you're mad I can't fight you anymore I forgot what I'm fighting for Will you help me understand How loving me could be so bad Shall this moment of unsurity pass Would you speak kind words to me All that I'm saying is, "Please treat me nice" And I promise I won't do no wrong Ohhh won't you let me know Should I stay or should I go? Will you help me understand How loving me could be so bad If you have plans to leave me girl Won't you just let me know? Cause you finally got me loving you And now you wanna let me go I feel like I could explode Won't you help to ease the load? Will you help me understand How loving me could be so bad

 

Vertaling

Loving Me Songteksten Artiest(en):G. Love & Special Sauce Review The Song (0) Wil je me laten weten Als ik je vandaag verkeerd heb gedaan? Want je wil niets tegen me zeggen En ik kan het niet helpen dat ik voel dat je boos bent Ik kan niet meer tegen je vechten Ik ben vergeten waar ik voor vecht Wil je me helpen begrijpen Hoe van me houden zo slecht kan zijn Zal dit moment van onzekerheid voorbijgaan Wil je lieve woorden tegen me spreken Alles wat ik zeg is, "Behandel me alsjeblieft aardig" En ik beloof dat ik niets verkeerds zal doen Ohhh wil je me niet laten weten Moet ik blijven of moet ik gaan? Wil je me helpen begrijpen Hoe van me houden zo slecht kan zijn If you have plans to leave me girl Wil je het me niet gewoon laten weten? Cause you finally got me loving you En nu wil je me laten gaan Ik voel me alsof ik kan ontploffen Wil je niet helpen om de last te verlichten? Wil je me helpen begrijpen Hoe van me houden zo slecht kan zijn