Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: g. love & special sauce Songtekst: wontcha come home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: g. love & special sauce - wontcha come home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wontcha come home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van g. love & special sauce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van g. love & special sauce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wontcha come home .

Origineel

Darling I been waiting While you gone and done your changing But you know I don't got much time Still everywhere I go I see, people waiting just like me Waiting for you, to come on home I love you darling Don't leave me alone Come home now Won't you come home now Believe my girl I need your love And no one else Will ever take your place Won't you come home now Won't you come home Won't you come home Won't you come home Won't you come home Won't you come home now I know you've got my tricks hiding up your sleeve But won't you take a ride And stay with me We can take a walk underneath the moonlight Where the guitar strums, to the rhythmn so tight There's no need for looking when you've found what you need 'Cause I've got you and you've got me There's no need for looking when you've found what you need So come on home darlin' set me free Come home now [Chorus: ] Darling I been waiting While you gone and done your changing But you know I don't got much time

 

Vertaling

Lieverd, ik heb gewacht Terwijl jij weg was en je omkleedde Maar je weet dat ik niet veel tijd heb Maar overal waar ik ga zie ik mensen wachten, net als ik Wachtend op jou, om naar huis te komen Ik hou van je, schat. Laat me niet alleen Kom nu naar huis Wil je nu niet naar huis komen Geloof mijn meisje Ik heb je liefde nodig En niemand anders zal ooit jouw plaats innemen Wil je nu niet naar huis komen Wil je niet naar huis komen Wil je niet naar huis komen Wil je niet naar huis komen Wil je niet naar huis komen Wil je nu niet naar huis komen Ik weet dat je mijn trucjes in je mouw verstopt hebt Maar wil je niet een ritje maken En blijf bij me We kunnen een wandeling maken onder het maanlicht Where the guitar strums, to the rhythmn so tight Je hoeft niet te zoeken als je hebt gevonden wat je nodig hebt 'Cause I've got you and you've got me Je hoeft niet te zoeken als je hebt gevonden wat je nodig hebt Dus kom naar huis schat, laat me vrij kom nu naar huis [Chorus: ] Lieverd ik heb gewacht Terwijl jij weg was om je om te kleden Maar je weet dat ik niet veel tijd heb