Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: G R L Songtekst: Lightouse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: G R L - Lightouse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lightouse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van G R L! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van G R L en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lightouse .

Origineel

When it gets real Just know that I'll be there I got your back, like it's just you and me here I'll go to war for you, let them bring it I'll take on the world for you, better believe it So if you need me, just holler my name We ain't never scared, no we're not afraid We're never worried, but no one's here for life I'm your ride or die When the night gets cold And the lights go out The sun is gone behind the clouds When you feel lost, then I'll reach out To guide you home with my lighthouse Wo-oh, wo-oh I'll guide you home with my lighthouse Wo-oh, wo-oh I'll guide you home Whenever you doubt, I'll lift you up People gon' hate, let them hate on us I move in too strong, I click too deep Cause I got you, and you got me So if you need me, just holler my name We ain't never scared, no we're not afraid We're never worried, but no one's here for life I'm your ride or die When the night gets cold And the lights go out The sun is gone behind the clouds When you feel lost, then I'll reach out To guide you home with my lighthouse Wo-oh, wo-oh I'll guide you home with my lighthouse Wo-oh, wo-oh I'll guide you home If you ever need me Know I'll be there Don't you ever be afraid to call I'll be waiting over the horizon Don't you worry I'm not very far I'll light it up, show you the way I'll light it up, show you the way I'll light it up, show you the way I'll light it up, don't be afraid When the night gets cold And the lights go out The sun is gone behind the clouds When you feel lost, then I'll reach out To guide you home with my lighthouse Wo-oh, wo-oh I'll guide you home with my lighthouse Wo-oh, wo-oh I'll guide you home

 

Vertaling

Als het echte krijgt Weet gewoon dat ik er zal zijn Ik kreeg uw rug, alsof het alleen jij en ik hier Ik ga naar de oorlog voor u, laat ze brengen Ik zal over de hele wereld voor u beter rekening, geloof het Dus als je me nodig hebt, gewoon schreeuwen mijn naam Wij niet nooit bang, nee we zijn niet bang We zijn nooit bang, maar niemand is hier voor het leven Ik ben uw rit of sterven Wanneer de nacht koud En de lichten gaan uit De zon is verdwenen achter de wolken Als je verloren voelt, dan zal ik bereiken Om u te begeleiden naar huis met mijnvuurtoren Wo-oh, wo-oh Ik zal u begeleiden naar huis met mijn vuurtoren Wo-oh, wo-oh Ik zal u begeleiden naar huis Wanneer u twijfelt, zal ik u verheffen Mensen gon 'haat, laat ze haten ons Ik bewegen in te sterk, ik klik te diep Want ik heb je, en je hebt me Dus als je me nodig hebt, gewoon schreeuwen mijn naam Wij niet nooit bang, nee we zijn niet bang We zijn nooit bang, maar niemand is hier voor het leven Ik ben uw rit of sterven Wanneer de nacht koud En de lichten gaan uit De zon is verdwenen achter de wolken Als je verloren voelt, dan zal ik bereiken Om u te begeleiden naar huis met mijn vuurtoren Wo-oh, wo-oh Ik zal u begeleiden naar huis met mijn vuurtoren Wo-oh, wo-oh Ik zal u begeleiden naar huis Als je me ooit nodig Weet dat ik zal er zijn Heeft u ooit bang te noemen Ik zal boven de horizon te wachten Maak je geen zorgen ik ben niet erg ver Ik zal het oplichten, wijzen u de weg Ik zal het oplichten, wijzen u de weg Ik zal het oplichten, wijzen u de weg Ik zal het oplichten, wees niet bang Wanneer de nacht koud En delichten gaan uit De zon is verdwenen achter de wolken Als je verloren voelt, dan zal ik bereiken Om u te begeleiden naar huis met mijn vuurtoren Wo-oh, wo-oh Ik zal u begeleiden naar huis met mijn vuurtoren Wo-oh, wo-oh Ik zal u begeleiden naar huis