Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gabe Songtekst: it takes two

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gabe - it takes two ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it takes two? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gabe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gabe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it takes two .

Origineel

IT TAKES TWO: Written By: GABE Lustman it takes two to make it right so follow me lets own the night e light my fire lets burn up the floor you know that it takes two ya it takes two why not me and you I came to dance without the intention of falling in love but fate had other plans and the way that she moved just got the best of me under the lights there she was looked me in my eye thats when she said it takes two to make it right so follow me lets own the night e light my fire lets burn up the floor you know that it takes two ya it takes two why not me and you so close I can feel her heart beating for me like an 808 temperature is rising I'm asking myself how did I get here under the lights there she was looked me in my eye thats when she said it takes two to make it right so follow me lets own the night e light my fire lets burn up the floor you know that it takes two ya it takes two why not me and you

 

Vertaling

ER ZIJN ER TWEE NODIG: Geschreven door: GABE Lustman er zijn er twee nodig om het goed te maken dus volg mij, laat de nacht maar komen e steek mijn vuur aan laat de vloer verbranden je weet dat je er twee voor nodig hebt, er zijn er twee nodig, waarom ik en jij niet Ik kwam dansen zonder de bedoeling verliefd te worden maar het lot had andere plannen en de manier waarop ze bewoog, kreeg het beste van mij onder de lichten daar was ze keek me in mijn ogen dat is toen ze zei er zijn er twee nodig om het goed te maken dus volg mij, laat de nacht maar komen e steek mijn vuur aan laat de vloer verbranden je weet dat je er twee voor nodig hebt, er zijn er twee nodig, waarom ik en jij niet zo dichtbij dat ik haar kan voelen hart klopt voor mij als een 808 temperatuur stijgt Ik vraag me af hoe ik hier terecht ben gekomen onder de lichten daar was ze keek me in mijn ogen dat is toen ze zei er zijn er twee nodig om het goed te maken dus volg mij, laat de nacht maar komen e steek mijn vuur aan laat de vloer verbranden je weet dat je er twee voor nodig hebt, er zijn er twee nodig, waarom ik en jij niet