Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gabriel diniz Songtekst: as galegas do opala

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gabriel diniz - as galegas do opala ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as galegas do opala? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gabriel diniz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gabriel diniz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as galegas do opala .

Origineel

O meu primo me ligou. Chamando pra tomar mé. Tá com o carro lotado. Impadinho de mulher. Tem mulher em cima da macha. Mexendo na direção. Quando passa a federal. Se joga duas no chão. O carro vem lotado. E o meu primo vem em pé. Isso aqui é meu patrão. E que tem muita mulher. O som do carro pancada. Eu deixei no meio da rua. Botei no porta mala. Duas galegonas nua. E meu paredão. Que tava na carroçinha. Nele agora eu penduro. Minha coleção de calcinha. Eu sou o rei, o rei. O rei da farra. Dez litros de whisky. Com as galegas no opala. Eu sou rei, o rei. Que bota pressão. Arrudeado de mulher. Curtindo o som do paredão (2x)

 

Vertaling

Mijn neef belde me. Belt me voor thee. Hij heeft een auto vol vrouwen. Vol met vrouwen. Er zit een vrouw boven op de auto. Rommelen met het stuurwiel. Als de FBI passeert. Twee van hen liggen op de grond. De auto is ingepakt. En mijn neef staat op. Dit is mijn baas. En er zijn veel vrouwen. Het geluid van de aangereden auto. Ik liet het midden op straat achter. Ik heb het in de kofferbak gelegd. Twee naakte gallegonas. En mijn muur. Dat was in de wagon. Daarin hang ik nu. Mijn panty collectie. Ik ben de koning, de koning. De koning van het feesten. Tien liter whisky. Met de meisjes in de opaal. Ik ben de koning, de koning Ik ben de koning, de koning, de koning Ik ben de koning, de koning Genietend van het geluid van de muur (2x)