Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gabriel gava Songtekst: vai esperar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gabriel gava - vai esperar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vai esperar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gabriel gava! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gabriel gava en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vai esperar .

Origineel

Vai esperar me ver com outra. Pra dizer que me ama.. Que eu desista, apaga a nossa história,. Que eu te esqueça pra vir me procurar.. Vai esperar!. Você duvida de tudo e de todos, até do seu coração.. Você não tá nem aí pro que eu sinto,. Me trata como opção.. Depois não venha dizer que eu mudei,. O amor não manda recados.. Tá me perdendo mas nem percebeu.. Toma cuidado!. Se outro alguém aparecer. O que é que eu vou fazer?. Se acaso eu me entregar todinho pra você.. Você não vai mudar, quem perde é você.. Eu já fechei a minha porta, dei chances demais,. Você não tá levando a sério, e o mal que me faz,. Eu já me decidi, não corro mais atrás.. Vai esperar me ver com outra. Pra dizer que me ama.. Que eu desista, apaga a nossa história,. Que eu te esqueça pra vir me procurar.. Vai esperar que eu tire você. De uma vez dos meu planos.. Que tudo isso cometeu um engano,. Amar como eu te amo, ninguém vai te amar.

 

Vertaling

Je wacht tot je me met iemand anders ziet. Om te zeggen dat je van me houdt... Dat ik het opgeef, onze geschiedenis uitwis. Dat ik vergeet dat je me komt zoeken... Je zult wachten! Je twijfelt aan alles en iedereen, zelfs aan je hart... Het kan je niet schelen wat ik voel. Je behandelt me als een optie. Zeg niet dat ik veranderd ben. Liefde stuurt geen berichten... Je verliest me, maar je beseft het niet eens... Wees voorzichtig... Als iemand anders langskomt. Wat zal ik doen... Als ik mezelf aan jou geef... Je zult niet veranderen, jij bent degene die verliest... Ik heb mijn deur al dicht gedaan, ik heb je al teveel kansen gegeven. Je neemt me niet serieus, en je doet me pijn. Ik heb een besluit genomen, ik loop niet meer achter je aan. Wacht maar tot je me met een ander ziet. Om te zeggen dat je van me houdt... Ik geef het op, wis onze geschiedenis. Dat ik vergeet dat je me komt zoeken... Je wacht op mij om je mee te nemen. Voor eens en altijd mijn plannen... Dat dit alles een vergissing was. Heb lief zoals ik jou liefheb, niemand zal jou liefhebben.