Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gabriel Rios Songtekst: Gulliver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gabriel Rios - Gulliver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Gulliver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gabriel Rios! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gabriel Rios en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Gulliver .

Origineel

Someone said don't tumble in so I went and tumbled in And way deep in that hole I've been with mud up to my chin Cursed with all the little people getting love and lost in sound Well you could say that on that day the big bad world was found letting everybody use it Now it'll never be the same again because you wanted to be special Someone said don't tumble in but I went and tumbled in Yeah I went and tumbled in Pretty soon I was out making friends with the killers and the priest I could feel their bodies creeping Looking beautiful and mean I think that's when it happened They all gathered around me they tipped me over tied me up and made a brand new thing of me And now it's been so long I can't even gather why I came and I barely know my name And I've never been the same again because I wanted to be special Someone said don't tumble in but I went and tumbled in Yeah I went and tumbled in But there is a silver lining around every bag of hope For those of us who stay inside it's the only way to go

 

Vertaling

Iemand zei niet in de droger in dus ik ging en tuimelde in En zo diep in dat gat waar ik geweest ben met modder tot aan mijn kin Vervloekt met alle kleine mensen krijgen van liefde en verloren in het geluid Nou, je zou kunnen zeggen dat op die dag de grote boze wereld werd gevonden laat iedereen het gebruiken Nu het zal nooit meer hetzelfde zijn omdat je wilde zijn speciale Iemand zei niet in de droger in maar ik ging en tuimelde in Ja, ik ging en tuimelde in Al snel was ik met het maken van vrienden met de moordenaars en depriester Ik kon voelen hun lichaam kruipen Op zoek naar mooi en gemiddelde Ik denk dat toen het gebeurde Ze verzamelde al om me heen ze getipt me over bond me up en maakte een gloednieuw ding van mij En nu is het al zo lang Ik kan niet eens verzamelen waarom ik kwam en ik nauwelijks ken mijn naam En ik heb nooit meer hetzelfde geweest omdat ik wilde zijn speciale Iemand zei niet in de droger in maar ik ging en tuimelde in Ja, ik ging en tuimelde in Maar er is een zilveren randje rond elke zakhoop Voor degenen onder ons die binnen blijven het is de enige manier om te gaan