Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gabriella cilmi Songtekst: einstein

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gabriella cilmi - einstein ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van einstein? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gabriella cilmi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gabriella cilmi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals einstein .

Origineel

I'd like to think like Einstein Know the equal of pi And never need to as why Why, why boys don't cry Where we go when we die And what's the meaning of life [Chorus] Whatever the weather man's saying we follow Sunshine or rain But he'll never tell me how I feel tomorrow Pleasure or pain The lessons I'm learning, just leave me burning for more and more, I lie awake hoping, Jesus ain't joking I'm sure, that his sure [Chorus] So tell me why the world keeps on turning, turning And why so many people are hurting, hurting How we traded honestly for lying, lying Cause were only gonna make it if were trying, trying You put a man on the moon But you can't save that baby And that pains me You'll make a red rose turn blue But you can't stop us dying keep on trying [Chorus]

 

Vertaling

Ik zou graag denken als Einstein De gelijke van pi kennen En nooit hoeven te vragen waarom Waarom, waarom jongens niet huilen Waar we heengaan als we sterven En wat is de zin van het leven [refrein] Whatever the weather man's saying we follow Zonneschijn of regen Maar hij zal me nooit vertellen hoe ik me morgen voel Plezier of pijn The lessons I'm learning, just leave me burning for more and more, Ik lig wakker in de hoop dat Jezus geen grapje maakt. Ik weet het zeker, dat weet hij zeker [refrein] So tell me why the world keeps on turning, turning En waarom zoveel mensen pijn hebben, pijn hebben Hoe we eerlijkheid hebben ingeruild voor liegen, liegen Cause we only gonna make it if we trying, trying You put a man on the moon Maar je kan die baby niet redden En dat doet me pijn Je laat een rode roos blauw worden But you can't stop us dying keep on trying [Chorus]