Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gabriella cilmi Songtekst: invisible girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gabriella cilmi - invisible girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van invisible girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gabriella cilmi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gabriella cilmi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals invisible girl .

Origineel

I'm about to lose control 'Cause you can be so tricky to love When you got your boys around You talking shit, playing it tough You tell me everyday that what we got is special But I'm not so sure 'Cause I'm not gonna be your dirty little secret now I need more You got me spinning around Running me down Keeping me at the back of the queue You know that you do And now wherever I go Nobody knows that I am the one You come running to They don't have a clue Well, is this forever? are we together? Am I a part of ya world? 'Cause I can take whatever But I will never be your invisible girl Invisible girl I'm never been a diva But I won't settle for second best And all I'm asking Is for you to give a little respect Don't get me wrong I'm not expecting you to suffer You can have some fun But if you keep pretending I'm not in the room Then you'll be my minus one You got me spinning around Running me down Keeping me at the back of the queue You know that you do And now wherever I go Nobody knows that I am the one You come running to They don't have a clue Well, is this forever? Are we together? Am I a part of ya world? 'Cause I can take whatever But I will never be your invisible girl Invisible girl It's so easy When we're alone together Could it be this way forever or are you Just playing with my heart? You got me spinning around Running me down Keeping me at the back of the queue You know that you do And now wherever I go Nobody knows that I am the one You come running to They don't have a clue Well, is this forever? Are we together? Am I a part of ya world? 'Cause I can take whatever But I will never be your invisible girl Invisible girl

 

Vertaling

Ik sta op het punt de controle te verliezen 'Cause you can be so tricky to love When you got your boys around Je praat onzin, speelt het hard Je vertelt me elke dag dat wat wij hebben speciaal is But I'm not so sure Want ik ga nu niet je vieze geheimpje zijn Ik heb meer nodig. Je laat me ronddraaien Me naar beneden laten rennen Je houdt me achteraan in de rij. Je weet dat je dat doet En nu, waar ik ook ga Niemand weet dat ik degene ben waar je naartoe komt rennen Ze hebben geen idee Nou, is dit voor altijd? Zijn we samen? Ben ik een deel van je wereld? 'Cause I can take whatever Maar ik zal nooit je onzichtbare meisje zijn Onzichtbaar meisje Ik ben nooit een diva geweest Maar ik zal geen genoegen nemen met de op één na beste En alles wat ik vraag is dat je een beetje respect toont Begrijp me niet verkeerd Ik verwacht niet dat je lijdt Je kunt wat plezier hebben Maar als je blijft doen alsof ik niet in de kamer ben Dan zal je mijn min één zijn You got me spinning around Running me down Je houdt me achteraan in de rij Je weet dat je dat doet En nu, waar ik ook ga Niemand weet dat ik degene ben waar je naartoe komt rennen Ze hebben geen idee Nou, is dit voor altijd? Zijn we samen? Ben ik een deel van je wereld? 'Cause I can take whatever Maar ik zal nooit je onzichtbare meisje zijn Onzichtbaar meisje It's so easy When we're alone together Zou het voor altijd zo kunnen zijn of ben je alleen maar met mijn hart aan het spelen? You got me spinning around Running me down Je houdt me achteraan in de rij. Je weet dat je dat doet En nu waar ik ook ga Niemand weet dat ik degene ben waar je naartoe komt rennen Ze hebben geen idee Nou, is dit voor altijd? Zijn we samen? Ben ik een deel van je wereld? 'Cause I can take whatever Maar ik zal nooit je onzichtbare meisje zijn Onzichtbaar meisje