Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gabrielle Songtekst: 5 o clock

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gabrielle - 5 o clock ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 5 o clock? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gabrielle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gabrielle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 5 o clock .

Origineel

It's 5 o'clock in the morning and I cannot sleep I'm looking at you beside me and I'm watching you breathe, baby I touch your face, feel your warmth, you're now a part of me I don't know what I would do if you were ever to leave I want you to be practically giving your heart away to me, baby I made a promise to you that I'll be keeping it safe I'll never give it away No, no, no, no You should know, I never plan to let you go You should care, I made my promise to be here 'Made For Each Other', that's what our friends all keep on saying I got a feeling they're right but I just don't wanna, say no I don't wanna tempt fate My friend my lover, there's nothing I can't ask of you You're always there for me whenever I'm needy of you You're always true baby, baby You should know, I never plan to let you go You should care, I made my promise to be here My mind goes back to a time that wasn't long ago Your confirmation of love for me You captured my soul, you made me feel whole What we got is good, we gotta keep a hold on it Our obligation to love is something we know exists We're two parts that, baby, baby You should know, I never plan to let you go You should care, I made my promise to be here I know I'm saying this when you already understand Love's never easy between a woman and a man Some things in life will never come to you so easily I want your kind of love and not from someone grieving me No, no, no You should know, I never plan to let you go You should care, I made my promise to be here You should know, I never plan to let you go You should care, I made my promise to be here You should know, I never plan to let you go You should care, I made my promise to be here You should know, I never plan to let you go You should care, I made my promise to be here

 

Vertaling

Het is 5 uur 's ochtends en ik kan niet slapen Ik kijk naar je naast me en ik zie hoe je ademt, baby Ik raak je gezicht aan, voel je warmte, je bent nu een deel van mij Ik weet niet wat ik zou doen als je ooit weg zou gaan. Ik wil dat je praktisch je hart aan mij weggeeft, schatje Ik heb je beloofd dat ik het veilig zal houden Ik zal het nooit weggeven Nee, nee, nee, nee. Je moet weten dat ik nooit van plan ben je te laten gaan. Je moet erom geven, ik heb mijn belofte gemaakt om hier te zijn "Gemaakt voor elkaar", dat is wat onze vrienden allemaal blijven zeggen Ik heb het gevoel dat ze gelijk hebben, maar ik wil gewoon geen nee zeggen. Ik wil het lot niet tarten Mijn vriend, mijn minnaar, er is niets wat ik niet van je kan vragen Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb Je bent altijd de ware, baby, baby Je moet weten, ik ben nooit van plan je te laten gaan Je zou erom moeten geven, ik heb beloofd hier te zijn Mijn gedachten gaan terug naar een tijd die niet lang geleden is Jouw bevestiging van liefde voor mij Je veroverde mijn ziel, je liet me heel voelen Wat we hebben is goed, we moeten het in de hand houden Onze verplichting tot liefde is iets waarvan we weten dat het bestaat We zijn twee delen die, baby, baby Je moet weten dat ik nooit van plan ben je te laten gaan. Je moet erom geven, ik heb beloofd hier te zijn Ik weet dat ik dit zeg terwijl je het al begrijpt Liefde is nooit makkelijk tussen een vrouw en een man Sommige dingen in het leven komen nooit zo makkelijk naar je toe Ik wil jouw soort liefde en niet van iemand die om me treurt Nee, nee, nee. Je moet weten dat ik nooit van plan ben je te laten gaan Je moet erom geven, ik heb mijn belofte gemaakt om hier te zijn Je moet weten dat ik nooit van plan ben je te laten gaan Je zou erom moeten geven, ik heb mijn belofte gemaakt om hier te zijn Je moet weten, ik ben nooit van plan je te laten gaan Je zou erom moeten geven, ik heb mijn belofte gemaakt om hier te zijn Je moet weten, ik ben nooit van plan je te laten gaan Je zou erom moeten geven, ik heb mijn belofte gemaakt om hier te zijn