Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gabrielle Aplin Songtekst: Please Dont Say You Love Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gabrielle Aplin - Please Dont Say You Love Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Please Dont Say You Love Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gabrielle Aplin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gabrielle Aplin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Please Dont Say You Love Me .

Origineel

Summer comes and winter fades, Here we are just the same, Don't need pressure, don't need change, Let's not give the game away There used to be an empty space, A photograph without a face, But with your presence and your grace, Everything falls into place Just please don't say you love me, Cause I might not say it back, Doesn't mean my heart stops skipping When you look at me like that There's no need to worry when You see just where we're at Just please don't say you love me Cause I might not say it back Heavy words are hard to take, Under pressure precious things can break, And how we feel is hard to fake, So let's not give the game away Just please don't say you love me, Cause I might not say it back, Doesn't mean my heart stops skipping When you look at me like that There's no need to worry when You see just where we're at Just please don't say you love me Cause I might not say it back Fools rush in And I've been fooled before, This time I'm gonna slow it down, Cause I think this could be more, The thing I'm looking for Just please don't say you love me, Cause I might not say it back, Doesn't mean my heart stops skipping When you look at me like that There's no need to worry when You see just where we're at. Just please don't say you love me Cause I might not say it back Please don't say you love me, Cause I might not say it back, Doesn't mean my heart stops skipping When you look at me like that There's no need to worry when You see just where we're at Just please don't say you love me Cause I might not say it back Just please don't say you love me Cause I might not say it back

 

Vertaling

De zomer komt en de winter verdwijnt, Hier zijn we net hetzelfde, Oefen geen druk nodig hebt, hoeft verandering niet nodig, Laten we niet het spel weg te geven Vroeger was er een lege ruimte, Een foto zonder gezicht, Maar met uw aanwezigheid en uw genade, Alles valt op zijn plaats Alsjeblieft zeg niet dat je van me houdt, Want ik zou niet zeggen dat het terug, Wil niet zeggen dat mijn hart stopt overslaan Als je kijkt naar me Er is geen zorgen te maken wanneer Je ziet gewoon waar we zijn Alsjeblieft zeg niet dat je van me houdt Want ik zou niet terug te zeggen dat het Zware woorden zijn moeilijk te nemen, Onder druk kostbare dingen kunnen breken, En hoe we ons voelen is moeilijk te vervalsen, Dus laten we niet het spel weg te geven Alsjeblieft zeg niet dat je van me houdt, Want ik zou niet zeggen dat het terug, Wil niet zeggen dat mijn hart stopt overslaan Als je kijkt naar me Er is geen zorgen te maken wanneer Je ziet gewoon waar we zijn Alsjeblieft zeg niet dat je van me houdt Want ik zou niet terug te zeggen dat het Fools haasten in En ik heb al eerder voor de gek gehouden, DitmaalIk ga langzaam naar beneden, Want ik denk dat dit kunnen er meer zijn, Het ding dat ik ben op zoek naar Alsjeblieft zeg niet dat je van me houdt, Want ik zou niet zeggen dat het terug, Wil niet zeggen dat mijn hart stopt overslaan Als je kijkt naar me Er is geen zorgen te maken wanneer Je ziet gewoon waar we zijn. Alsjeblieft zeg niet dat je van me houdt Want ik zou niet terug te zeggen dat het Gelieve niet te zeggen dat je van me houdt, Want ik zou niet zeggen dat het terug, Wil niet zeggen dat mijn hart stopt overslaan Als je kijkt naar me Er is geenzorgen hoeft te maken wanneer Je ziet gewoon waar we zijn Alsjeblieft zeg niet dat je van me houdt Want ik zou niet terug te zeggen dat het Alsjeblieft zeg niet dat je van me houdt Want ik zou niet terug te zeggen dat het