Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gabrielle aplin Songtekst: salvation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gabrielle aplin - salvation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van salvation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gabrielle aplin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gabrielle aplin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals salvation .

Origineel

You are the avalanche One world away My make believing While I'm wide awake Just a trick of light To bring me back around again Those wild eyes A psychedelic silhouette I never meant to fall for you but I Was buried underneath and All that I could see was white My salvation My, my My salvation My, my Oh You are the snowstorm I'm purified The darkest fairytale In the dead of night Let the band play out As I'm making my way home again Glorious we transcend Into a psychedelic silhouette I never meant to fall for you but I Was buried underneath and All that I could see was white My salvation My, my My salvation My, my My salvation My, my My salvation My, my Oh, oh, oh My salvation My, my My salvation My, my My salvation My, my My salvation My, my

 

Vertaling

Jij bent de lawine Een wereld verder Mijn doen geloven Terwijl ik klaarwakker ben Alleen een truc van het licht Om me weer bij te brengen Die wilde ogen Een psychedelisch silhouet Het was nooit mijn bedoeling om voor je te vallen, maar ik was eronder bedolven en Alles wat ik kon zien was wit Mijn redding Mijn, mijn Mijn verlossing Mijn, mijn Oh Jij bent de sneeuwstorm Ik ben gezuiverd Het donkerste sprookje In het holst van de nacht Laat de band maar spelen Terwijl ik mijn weg naar huis weer maak Glorious we transcend In een psychedelisch silhouet Het was nooit mijn bedoeling om voor je te vallen maar ik Was eronder bedolven en All that I could see was white mijn redding Mijn, mijn Mijn verlossing Mijn, mijn Mijn verlossing Mijn, mijn Mijn verlossing Mijn, mijn Oh, oh, oh Mijn verlossing Mijn, mijn Mijn verlossing Mijn, mijn Mijn verlossing Mijn, mijn Mijn verlossing Mijn, mijn