Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gabrielle Songtekst: Dreams Can Come True

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gabrielle - Dreams Can Come True ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dreams Can Come True? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gabrielle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gabrielle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dreams Can Come True .

Origineel

Move a step closer you know that I want you I can tell by your eyes that you want me too Just a question of time I knew we`d be together And that you`d be mine I want you here forever Do you hear what I`m saying gotta say how I feel I can`t believe you`re here but I know that you`re real I know what I want and baby it`s you I can`t deny my feelings `cause I know they are true Dreams can come true Look at me babe I`m with you You know you gotta have hope You know you gotta be strong Dreams can come true Look at me babe I`m with you You know you gotta have hope You know you gotta be strong I`ve seen you sometimes on your own and in crowds I knew I had to have you my hopes didn`t let me down Now you`re by my side and I feel so good I`ve nothing to hide don`t feel that I ever could Do you hear what I`m saying gotta say how I feel I can`t believe you`re here but I know that you`re real I know what I want and baby it`s you Can`t deny my feelings because they are true Dreams can come true Look at me babe I`m with you You know you gotta have hope You know you gotta be strong Dreams can come true Look at me babe I`m with you You know you gotta have hope You know you gotta be strong I`m not making plans for tomorrow let`s live for tonight I know I want you baby so hold me tight Put your arms around me you make me feel so safe Then you whisper in my ear that you`re here to stay Dreams can come true Look at me babe I`m with you You know you gotta have hope You know you gotta be strong

 

Vertaling

Verplaats een stap dichterbij je weet dat ik wil dat je Ik kan u vertellen door uw ogen dat je wilt me too Gewoon een kwestie van tijd wist ik dat we `d samen En dat je `d be mine Ik wil dat je hier voor altijd Hoor je wat ik `m zeggen moet zeggen hoe ik me voel Ik kan niet geloven dat je `re here maar ik weet dat je `re echte Ik weet wat ik wil en baby it `s je Ik kan mijn gevoelens niet ontkennen "want ik weet dat ze waar zijn Dromen kunnen uitkomen Look at me babe I `m met je Je weet dat je moet hoop hebben Je weet dat je moet sterk zijn Dromen kunnen uitkomen Look at me babe I `m met je Je weet dat je moet hoop hebben Je weet dat je moet sterk zijn "Ik heb gezien je soms op je eigen en in menigten Ik wist dat ik moest u mijn hoop heb `t let me down Nu kun je `re van mijn kant en ik voel me zo goed "Ik heb niets te verbergen don `t gevoel dat ik ooit zou kunnen Hoor je wat ik `m zeggen moet zeggen hoe ik me voel `Ik kan niet geloven dat je` re here maar ik weet dat je `re echte Ik weet wat ik wil en baby it `s je Can `t ontkennen mijn gevoelens omdat ze waar zijn Dreamskunnen uitkomen Look at me babe I `m met je Je weet dat je moet hoop hebben Je weet dat je moet sterk zijn Dromen kunnen uitkomen Look at me babe I `m met je Je weet dat je moet hoop hebben Je weet dat je moet sterk zijn I `m niet het maken van plannen voor morgen Let `s leven voor vanavond Ik weet dat ik wil dat je baby zo strak hold me Leg je armen om me heen je maakt me gevoel zo veilig Dan moet je fluistert in mijn oor je `re here to stay Dromen kunnen uitkomen Look at me babe I `m met je Je weet dat je moet hoop hebben Je weet dat je moet sterk zijn