Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gadjits Songtekst: angel and a devil

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gadjits - angel and a devil ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel and a devil? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gadjits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gadjits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel and a devil .

Origineel

There's a kid in my mind who says "Now have a good time" And the man in my soul makes me behave. So tell me which do I pick if I'm gonna get a kick, If I'm gonna try to have a good time. I got an angel and a devil looking over my back and each one is ready to go. There's no such thing as a happy medium if you have any plans to let go. (chorus) I'm gonna grow up fast in this world alone and leave behind something to show. All I need is my friends standing by me to the end and the drugs are only gonna make me slow. There's a million different ways to have fun today and I hope to God that I never try crack cocaine or heroin in my vein Because I'll surely be the junkie runnin' dry. But alcohol's another story 'cause I've really got a taste and I've really had a good ol' time at Montreal at the bars or driving in my car from San Francisco all the way to Philadelphia (chorus) ...I got a real close friend who told me something I won't forget "You're gonna get the face you deserve." So I'm gonna do my best to kill 'em with kindness So I can grow up to be good... (chorus)

 

Vertaling

Er is een kind in mijn hoofd die zegt "Heb nu een leuke tijd" En de man in mijn ziel zorgt dat ik me gedraag. Dus vertel me wat ik kies als ik een kick wil krijgen, Als ik ga proberen om een goede tijd te hebben. Ik heb een engel en een duivel die over mijn rug kijken en elk van hen is klaar om te gaan. Er is niet zoiets als een gulden middenweg als je plannen hebt om los te laten. (refrein) I'm gonna grow up fast in this world alone en laat iets achter om te laten zien. All I need is my friends standing by me to the end en de drugs zullen me alleen maar traag maken. Er zijn een miljoen verschillende manieren om plezier te hebben vandaag en ik hoop bij God dat ik nooit crack cocaïne of heroïne in mijn aderen Want ik zal zeker de junkie zijn die droog komt te staan. Maar alcohol is een ander verhaal, want ik heb echt de smaak te pakken en ik heb echt een goede oude tijd gehad in Montreal aan de bar of rijdend in mijn auto van San Francisco helemaal naar Philadelphia (refrein) ...ik heb een echte goede vriend die me iets vertelde dat ik niet zal vergeten "Je krijgt het gezicht dat je verdient." Dus ik ga mijn best doen om ze te doden met vriendelijkheid Zodat ik kan opgroeien om goed te zijn... (refrein)