Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gadjits Songtekst: this could be permanent

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gadjits - this could be permanent ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this could be permanent? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gadjits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gadjits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this could be permanent .

Origineel

Are you anticipating seeing me Cause i'm anticipating seeing you I got a bottle of the hard stuff Cause iknow what it does to you Disgraceful adn shamless Calculated and pathetic But if we come far enough to feel good again Who knows with a little anethstetic Let's get into that old crow Let's get back some of that old glow I can feel it i know it This could be permenant And i want this to be so There's no finer shade of blue Than the one i wear for you Put on my funeral suit Get down and mourn for you Tears hanging in my eyes Looking ou through a diamond Miracles of pure woe Flow from my heart of coal Make a fool of me Talk about me Trample my lillies and be cruel to me Come up to see me An act of charity Drink off my bottle I'll make you jewelry

 

Vertaling

Ben je aan het anticiperen om mij te zien Want ik verwacht je te zien Ik heb een fles van het harde spul Omdat ik weet wat het met je doet Schandelijk en schaamteloos Berekend en zielig Maar als we ver genoeg komen om ons weer goed te voelen Wie weet met een beetje anethisteticum Laten we in die oude kraai gaan Laten we wat van die oude gloed terug krijgen Ik kan het voelen, ik weet het. Dit kan blijvend zijn. En ik wil dat dit zo is. Er is geen mooiere kleur blauw dan degene die ik voor jou draag. Trek mijn begrafeniskostuum aan. Ga liggen en rouw om je. Tranen hangen in mijn ogen. Kijkend door een diamant Wonderen van puur leed Stromen uit mijn hart van steenkool Maak een dwaas van me Praat over mij Vertrap mijn lelies en wees wreed tegen mij Kom naar me toe Een daad van liefdadigheid Drink uit mijn fles Ik zal je sieraden maken