Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gadjits Songtekst: traffic tickets

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gadjits - traffic tickets ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van traffic tickets? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gadjits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gadjits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals traffic tickets .

Origineel

traffic tickets get me down make me feel like i'm a clown speed limit, 25 no left turn i'm in a hurry see the light see the fine we're the ones that you don't like do you know how fast you were going? no left turn, know what's coming see the turn and then they run it do you know how fast you were going? do you know i pay my taxes: on time do you know that pays your salary: oh yeah try and smile and nod like they do on tv so what you got against me?! okay okay then i try my best to comply you know i try to be: a law-abiding guy you wanna make me slow down you wanna make me slow down you wanna make me slow down but i'll never slow down! traffic tickets get me down make me feel like i'm a clown speed limit, 25 no left turn i'm in a hurry see the light see the fine we're the ones that you don't like do you know how fast you were going? no left turn, know what's coming see the turn and then they run it do you know why i stopped you? do you know i pay my taxes: on time do you know that pays your salary: oh yeah try and smile and nod like they do on tv so what you got against me?!? okay okay then i try my best to comply you know i try to be: a law-abiding guy

 

Vertaling

verkeersboetes maken me depressief laten me voelen alsof ik een clown ben. Snelheidslimiet, 25. Geen links afslaan, ik heb haast. Zie het licht, zie de boete. Wij zijn degenen die je niet leuk vindt. Weet je hoe snel je ging? Niet links afslaan, weet wat er komt. Zie de bocht en dan gaan ze er vandoor. Weet je wel hoe hard je reed? Weet je dat ik mijn belastingen betaal: op tijd. Weet je dat dat je salaris betaalt: oh ja. Probeer te glimlachen en te knikken zoals ze op tv doen. Dus wat heb je tegen mij?! Oké, oké dan. Ik doe mijn best om te voldoen. Je weet dat ik probeer: een gezagsgetrouwe man te zijn. Wil je me vertragen? Je wilt me vertragen. Je wilt me vertragen. maar ik zal nooit vertragen! Verkeersboetes maken me depressief. maken me voelen alsof ik een clown Snelheidslimiet, 25. Geen links afslaan, ik heb haast. Zie het licht, zie de boete. Wij zijn degenen die je niet leuk vindt. Weet je hoe snel je ging? Niet links afslaan, weet wat er komt. Zie de bocht en dan draaien ze hem om. Weet je waarom ik je tegenhield? Weet je dat ik mijn belastingen op tijd betaal? Weet je dat dat je salaris betaalt: oh ja. Probeer te glimlachen en te knikken zoals ze op tv doen. Dus wat heb je tegen mij?!? Oké, oké dan. Ik doe mijn best om te voldoen. Je weet dat ik probeer: een gezagsgetrouwe man te zijn.