Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gaiola das popozudas Songtekst: empurrador de bolinha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gaiola das popozudas - empurrador de bolinha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van empurrador de bolinha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gaiola das popozudas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gaiola das popozudas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals empurrador de bolinha .

Origineel

Quem é. quem é. Empurrador de bolinhas. Por favor me diz. Se tá na portinha ou na beiradinha. Você quer empurrar. Não pode,não pode,não pode. Eu tenho 16. Mamãe vai me dar um sacode. Quem é. quem é. Empurrador de bolinhas. Por favor me diz. Se tá na portinha ou na beiradinha. Eu já fiz 17. Vamos desenrolar. Aguarde na portinha. a sua hora vai chegar. Quem é. quem é. Empurrador de bolinhas. Por favor me diz. Se tá na portinha ou na beiradinha. Eu já tenho 18. A chapa vai esquentar. Eu abro a portinha. E te convido pra entrar. assim. Entra,entra devagar. tire o sapato. Pro tapete não sujar. Quem é. quem é. Empurrador de bolinhas. Por favor me diz. Se tá na portinha ou na beiradinha

 

Vertaling

Wie is het. Wie is het. Kogeldrukker. Vertel het me alsjeblieft. Als het bij het deurtje of het randje is. Je wilt duwen. Kan niet, kan niet, kan niet. Ik ben 16. Mam gaat me in elkaar slaan. Wie is het? Wie is het? Kogeldrukker. Vertel het me alsjeblieft. Als het op de deur of de rand zit. Ik heb er 17 gedaan. Laten we het uitrollen. Wacht bij de poort. Je tijd komt nog wel. Wie is het? Wie is het? Kogeldrukker. Vertel het me alsjeblieft. Als je aan de deur staat of aan de rand. Ik ben 18. De plaat gaat heet worden. Ik zal de deur open doen. En ik nodig je uit om binnen te komen. Zoals dit. Kom binnen, kom langzaam binnen. Doe je schoenen uit. Zodat het kleed niet vuil wordt. Wie is het? Wie is het? Kogeldrukker. Vertel het me alsjeblieft. Sta je aan de deur of aan de rand?