Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gaither Vocal Band Songtekst: When I Cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gaither Vocal Band - When I Cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When I Cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gaither Vocal Band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gaither Vocal Band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When I Cry .

Origineel

Makin' a list of all of the good things You've done for me Lord, I've never been one to complain But right now I'm lost and I can't find my way My world's come apart and it's breakin' my heart But it helps to know Your heart is breakin' too When I cry, You cry When I hurt, You hurt When I've lost someone It takes a piece of You, too And when I fall on my face You fill me with grace 'Cause nothin' breaks Your heart Or tears You apart Like when I cry Alone in the dark, face in my hands, crying out to You Lord, there's never been a time in my life There's so much at stake, there's so much to lose But I trust it to You You'll bring me through And it helps me to know that I'm not alone When I cry, You cry When I hurt, You hurt When I've lost someone It takes a piece of You, too And when I fall on my face You fill me with grace 'Cause nothin' breaks Your heart Or tears You apart Like when I cry You're the one who calmed the raging sea You're the one who made the blind to see You looked through all of heaven and eternity And through it all you saw me... When I cry, You cry When I hurt, You hurt And when I've lost someone it takes a piece of You, too When I fall on my face, You fill me with grace Nothing breaks your heart, or tears you apart

 

Vertaling

Doe een lijst van alle van de goede dingen die je hebt gedaan voor mij Heer, ik heb nog nooit iemand geweest die klagen Maar nu ben ik verloren en ik kan mijn weg niet vinden Mijn wereld uit elkaar en het is mijn hart gebroken Maar het helpt om te weten Je hart breken ' Wanneer ik roep, Je huilt Als ik pijn, je gewond Als ik iemand heb verloren Het duurt een stuk Jij ook En toen ik op mijn gezicht vallen U vult mij met gratie Want niets breekt je hart Of scheurt u uit elkaar Net als wanneer ik roep Alleen in het donker, gezicht in mijn handen,schreeuwt om U Heer, er is nog nooit een tijd in mijn leven geweest Er is zoveel op het spel, er is zo veel te verliezen Maar ik vertrouw het voor U Je zult me ​​te brengen door middel van En het helpt me om te weten dat ik niet alleen ben Wanneer ik roep, Je huilt Als ik pijn, je gewond Als ik iemand heb verloren Het duurt een stuk Jij ook En toen ik op mijn gezicht vallen U vult mij met gratie Want niets breekt je hart Of scheurt u uit elkaar Net als wanneer ik roep Jij bent degene die de woeste zee kalmeerde Jij bent degene die de blinde aanzie Je keek door alle van de hemel en de eeuwigheid En door dit alles je me zag ... Wanneer ik roep, Je huilt Als ik pijn, je gewond En als ik iemand heb verloren het duurt een stuk Jij ook Toen ik op mijn gezicht vallen, U vult mij met gratie Niets breekt je hart, of scheurt je uit elkaar