Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: galactic cowboys Songtekst: i want you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: galactic cowboys - i want you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van galactic cowboys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van galactic cowboys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want you .

Origineel

In the morning I raise my head And I'm thinkin' of days gone by And the thing I want out of life is... I want you You can run you can hide but you'll never get away You can lie and deny, but you know you're gonna pay Never loved, never thought you could, Treat you right girl you know I would You can fight but tonight there's nothing you can do I want you You can walk in the heat, you can travel 'til you die You can live in a dream and your life will pass you by Every day that you hesitate never changes the hand of fate You can fight but tonight there's nothing you can do I want you In the morning I raise my head And I'm thinkin' of days gone by And the thing I want out of life is... I want you

 

Vertaling

In de ochtend hef ik mijn hoofd En ik denk aan vervlogen tijden En wat ik van het leven wil is... Ik wil jou Je kunt wegrennen, je kunt je verstoppen, maar je zult nooit wegkomen Je kunt liegen en ontkennen, maar je weet dat je zult boeten Nooit van gehouden, nooit gedacht dat je dat kon, Behandel je goed meisje je weet dat ik dat zou doen Je kan vechten maar vanavond is er niets wat je kan doen Ik wil jou. Je kunt in de hitte lopen, je kunt reizen tot je sterft Je kunt in een droom leven en je leven zal aan je voorbij gaan Elke dag dat je aarzelt verandert nooit de hand van het lot Je kunt vechten maar vanavond is er niets wat je kunt doen Ik wil jou. In de ochtend hef ik mijn hoofd op En ik denk aan vervlogen tijden En wat ik van het leven wil is... ik wil jou