Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: galactic cowboys Songtekst: if i were a killer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: galactic cowboys - if i were a killer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i were a killer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van galactic cowboys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van galactic cowboys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i were a killer .

Origineel

This is just a hypothetical story Of someone, let's just say it's me I'd gain acceptance for my murderous ways By stalking a defenseless prey If I were a killer I'd smile just like the boy next door If I were a killer I'd say I do it for the poor If I were a killer You'd bring me victims more and more If I were a killer Supreme Court would agree to hear my case And find me innocent of crime Holding public rallies to incite sympathy Creative actuality If I were a killer I'd smile just like the boy next door If I were a killer I'd say I do it for the poor If I were a killer You'd bring me victims more and more If I were a killer If I were a killer I'd smile just like the boy next door If I were a killer I'd say I do it for the poor If I were a killer You'd bring me victims more and more If I were a killer I'd hide behind a doctor's door If I were a killer I'd scrape you off my office floor If I were a killer Killer

 

Vertaling

Dit is gewoon een hypothetisch verhaal Van iemand, laten we zeggen dat ik het ben. Ik zou acceptatie krijgen voor mijn moorddadige manieren Door een weerloze prooi te stalken Als ik een moordenaar was zou ik glimlachen net als de buurjongen Als ik een moordenaar was zou ik zeggen dat ik het voor de armen doe Als ik een moordenaar was zou je me meer en meer slachtoffers brengen Als ik een moordenaar was zou het hooggerechtshof mijn zaak willen aanhoren En me onschuldig vinden aan de misdaad Openbare bijeenkomsten houden om sympathie op te wekken Creatieve actualiteit Als ik een moordenaar was zou ik glimlachen net als de buurjongen Als ik een moordenaar was zou ik zeggen dat ik het voor de armen doe Als ik een moordenaar was zou je me meer en meer slachtoffers brengen Als ik een moordenaar was Als ik een moordenaar was zou ik glimlachen als de buurjongen Als ik een moordenaar was zou ik zeggen dat ik het voor de armen doe Als ik een moordenaar was zou je me meer en meer slachtoffers brengen Als ik een moordenaar was zou ik me verstoppen achter de deur van een dokter Als ik een moordenaar was zou ik je van mijn kantoorvloer schrapen Als ik een moordenaar was Killer