Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: galactic cowboys Songtekst: my school

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: galactic cowboys - my school ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my school? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van galactic cowboys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van galactic cowboys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my school .

Origineel

My mind is like a video of memories, but I don't know if I'm crazy In the classroom I would pray I wouldn't have to read that day, I was lazy People thought but didn't say, I turn the page of red and gray...I'm bolder The golden boys who got the girls are going bald with no more curls, they're older Well, the moon is full tonight and I'm going back, tell me where you are tonight 'Cause I'm going back to my school, going back to my school Teachers smirked but never knew what I had inside and when I'd grow I'd show them But I realized the other day it wouldn't matter what they'd say, I'd know when Well, the moon is full tonight and I'm going back, tell me where you are tonight 'Cause I'm going back to my school, going back to my school You locked me up inside, my feelings I denied Well, the moon is full tonight and I'm going back, tell me where you are tonight 'Cause I'm going back to my school, going back to my school Tell me where you are, oh, tell me where you are tonight Oh, tell me where you are tonight?

 

Vertaling

Mijn geest is als een video van herinneringen, maar ik weet niet of ik gek ben In de klas bad ik dat ik die dag niet hoefde te lezen, ik was lui Mensen dachten maar zeiden niet, ik sla de bladzijde om van rood en grijs...ik ben moediger De gouden jongens die de meisjes kregen worden kaal zonder krullen meer, ze zijn ouder Nou, de maan is vol vanavond en ik ga terug, vertel me waar je bent vanavond 'Want ik ga terug naar mijn school, terug naar mijn school Leraren grijnsden maar wisten niet wat ik in me had en als ik groot was zou ik het ze laten zien Maar ik besefte laatst dat het niet uitmaakt wat ze zeggen, ik weet wanneer Nou, de maan is vol vanavond en ik ga terug, vertel me waar je bent vanavond Want ik ga terug naar mijn school, terug naar mijn school You locked me up inside, my feelings I denied Nou, de maan is vol vanavond en ik ga terug, vertel me waar je bent vanavond 'Cause I'm going back to my school, going back to my school Vertel me waar je bent, oh, vertel me waar je bent vanavond Oh, vertel me waar je bent vanavond?