Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Galante Songtekst: Si Se Da

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Galante - Si Se Da ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Si Se Da? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Galante! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Galante en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Si Se Da .

Origineel

A veces lo que pierdo el tiempo esperando por el momento perfecto para hacer calma tu cuerpo en vez de ir directo y sacarme.. tu silencio mata como un .. yo pensaba que era un respecto en esto y sentimiento muerto..un ataud me hace sentir tu ..y pensar COro: Que si se da pues bien si no se da tambiem solo somos dos corazones en busca de mi amores en busca de alguien que no nos abandone SI se da pues bien si no se da tambien solo somos dos corazones en busca de mi amores en busca de alguien que no nos abandone Y si esta noche se da lo hacemos sin matar juntos la curiosidad no importa que seamos amigos si tu no quieres lo olvido Y si esta noche se da y si no se da yo sigo buscando alguien que se sienta como yo si esta noche se da no dejemos que hace falta de esto el corazon Yo tengo a alguien como yo que se algarre en busca de sexo sin dificultates que piense igual como yo pienso y que se me compare que no vuelva sentimiento Coro: Que si se da pues bien si no se da tambien solo somos dos corazones en busca de mi amores en busca de alguien que no nos abandone SI se da pues bien si no se da tambien solo somos dos corazones en busca de mi amores en busca de alguien que no nos abandone A veces lo que pierdo el tiempo esperando por el momento perfecto para hacer calma tu cuerpo en vez de ir directo y sacarme.. tu silencio mata como un .. yo pensaba que era un respecto en esto y sentimiento muerto..un ataud me hace sentir tu ..y pensar

 

Vertaling

Soms heb ik mijn tijd verspillen wachten op het perfecte moment om je lichaam te kalmeren in plaats van rechtdoor en krijg me .. uw zwijgen doodt als een .. Ik dacht dat dit een zaak was in en een doodskist dode gevoel .. maakt me voel en denk je .. Chorus: Dat als ook gegeven indien niet gegeven tambiem twee harten zijn gewoon op zoek naar mijn liefde op zoek naar iemand die ons niet in de steek laat SI wordt ook gegeven als er niet ook twee harten zijn gewoon op zoek naar mijn liefde inop zoek naar iemand die ons niet in de steek laat En als we vanavond doen zonder het doden da nieuwsgierigheid samen niet om vrienden te zijn als je niet wilt vergeten En als vanavond wordt gegeven en als het niet ik ben nog op zoek iemand die voelt als mij als vanavond niet gebeurt laat dit duurt het hart Ik heb iemand zoals ik die algarre looking for sex dificultates net als ik denk dat ik en dat ik zal niet terugkomen gevoel vergelijk Chorus: Dat indien gegevenGoed als er niet ook twee harten zijn gewoon op zoek naar mijn liefde op zoek naar iemand die ons niet in de steek laat SI wordt ook gegeven als er niet ook twee harten zijn gewoon op zoek naar mijn liefde op zoek naar iemand die ons niet in de steek laat Soms heb ik mijn tijd verspillen wachten op het perfecte moment om je lichaam te kalmeren in plaats van rechtdoor en krijg me .. uw zwijgen doodt als een .. Ik dacht dat dit een zaak was in en een doodskist dode gevoel .. maakt meje voelt en denkt ..