Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gall france Songtekst: resiste

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gall france - resiste ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van resiste? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gall france! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gall france en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals resiste .

Origineel

Si on t'organise une vie bien dirigée Où tu t'oublieras vite Si on te fait danser sur une musique sans âme Comme un amour qu'on quitte Si tu réalises que la vie n'est pas là Que le matin tu te lèves Sans savoir où tu vas Résiste Prouve que tu existes Cherche ton bonheur partout, va Refuse ce monde égoïste Résiste Suis ton cœur qui insiste Ce monde n'est pas le tien, viens Bats-toi, signe et persiste Résiste Tant de libertés pour si peu de bonheur Est-ce que ça vaut la peine Si on veut t'amener à renier tes erreurs c'est pas pour ça qu'on t'aime Si tu réalises que l'amour n'est pas là Que le soir tu te couches Sans aucun rêve en toi Résiste Prouve que tu existes Cherche ton bonheur partout, va Refuse ce monde égoïste Résiste Suis ton cœur qui insiste Ce monde n'est pas le tien, viens Bats-toi, signe et persiste Résiste Danse pour le début do monde Danse pour tous ceux qui ont peur Danse pour les milliers de cœurs Qui ont droit au bonheur Résiste (ter) Résiste Prouve que tu existes Cherche ton bonheur partout, va Refuse ce monde égoïste Résiste Suis ton cœur qui insiste Ce monde n'est pas le tien, viens Bats-toi, signe et persiste Résiste

 

Vertaling

Als je een goed geleid leven organiseert Waar je jezelf snel zult vergeten Als we je laten dansen op zielloze muziek Als een liefde die je achterlaat Si tu réalises que la vie n'est pas là Ik weet niet zeker waar je naartoe gaat. Ik weet niet zeker waar je naartoe gaat. Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek. Ik weet niet wat ik moet doen, maar ik ben niet zeker Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik ga nergens heen. Volg je hart dat aandringt Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek. Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik weet niet zeker of het het waard is Si on veut t'amener à renier tes erreurs Ik laat je niet gaan, Ik laat je niet gaan Si tu réalises que l'amour n'est pas là Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik laat je niet in de steek. Volg je hart dat aandringt Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek. Dans voor het begin van de wereld Dans voor allen die bang zijn Dans voor de duizenden harten Die recht hebben op geluk Weerstand (ter) Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Volg je hart dat aandringt Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek.