Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gallant Songtekst: open up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gallant - open up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van open up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gallant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gallant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals open up .

Origineel

If I'm drowning won't you take me to the waterfall? Lay stones in front of those banks And keep me underwater til' I'm breathing Throw me in the fire til' I'm frozen Frozen frozen frozen Teach me til' I don't know what I'm doing Why don't we open up sometime? Sell me that gold in your veins I want your fortress next to mine Every nightmare on your plate Can I trust that you won't mind My sanity slipping away Ooh baby, why don't we open up? If you're thirsty, let me lead you to the Maranjab Plant trees in spite of those rays And leave you in the sun until you're soaking Throw you in the fire til' you're frozen Frozen frozen frozen Teach you til' you don't know what you do Why don't we open up sometime? Sell me that gold in your veins I want your fortress next to mine Every nightmare on your plate Can I trust that you won't mind My sanity slipping away Ooh baby, why don't we open up? Let's be the last ones Why don't we open up sometime? My sanity slipping away Why don't we open up sometime? Sell me that gold in your veins I want your fortress next to mine Every nightmare on your plate Can I trust that you won't mind My sanity slipping away Ooh baby, why don't we open up? Why don't we open up? Why don't we open up? Why don't we open up?

 

Vertaling

Als ik verdrink, breng je me dan niet naar de waterval? Leg stenen voor die oevers En houd me onder water tot 'ik adem Gooi me in het vuur tot 'ik bevroren ben Bevroren bevroren bevroren Leer me tot 'Ik weet niet wat ik doe Waarom gaan we niet een keer open? Verkoop me dat goud in je aderen Ik wil je fort naast het mijne Elke nachtmerrie op je bord Kan ik erop vertrouwen dat je het niet erg zult vinden Mijn verstand verdween Ooh schat, waarom openen we ons niet? Als je dorst hebt, laat me je naar de Maranjab leiden Plant bomen ondanks die stralen En laat je in de zon staan ??tot je doorweekt Gooi je in het vuur tot je bevroren bent Bevroren bevroren bevroren Leer je tot je niet weet wat je doet Waarom gaan we niet een keer open? Verkoop me dat goud in je aderen Ik wil je fort naast het mijne Elke nachtmerrie op je bord Kan ik erop vertrouwen dat je het niet erg zult vinden Mijn verstand verdween Ooh schat, waarom openen we ons niet? Laten we de laatsten zijn Waarom gaan we niet een keer open? Mijn verstand verdween Waarom gaan we niet een keer open? Verkoop me dat goud in je aderen Ik wil je fort naast het mijne Elke nachtmerrie op je bord Kan ik erop vertrouwen dat je het niet erg zult vinden Mijn verstand verdween Ooh schat, waarom openen we ons niet? Waarom openen we ons niet? Waarom openen we ons niet? Waarom openen we ons niet?