Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: galneryus Songtekst: bash out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: galneryus - bash out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bash out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van galneryus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van galneryus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bash out .

Origineel

I get excited at you all right! I wanna go for a midnight drive, yeah! Well keep running in the moonlight I wanna take a crazy drive, yeah! The condition of my car is perfect Hey! Do not get off my car yet Are you ready now? Ill take you to the paradise So sit down next to me all the time Lets enjoy with me Its playtime Are you ready now? Start running! I do not wanna be separated from you Cause since that day, I love you Its my true feeling so I wanna bash out all night long! Please do not leave me alone, I wanna stay with you Cause since that day, I love you Its my true feeling so I wanna bash out all night long! Oh, Yeah! Im crazy about you all right! I wanna take a midnight flight, yeah! Well keep flying in the moonlight I wanna spend a crazy night, yeah! My body and heart are so perfect Hey! Dont get out of my plane yet Are you ready now? Ill take you to the heaven So sit down next to me all the time Lets enjoy with me Its playtime Are you ready now? Start flying! Ive met you and I am luckier day by day How do you feel? How do you think? I wanna know your answers We wanna bash out all night long! Youll never reveal your real intent today How do you feel? How do you think? I wanna know your answers We wanna bash out all night long! Oh, Yeah!! I do not wanna be separated from you Cause since that day, I love you Its my true feeling so I wanna bash out all night long! Please do not leave me alone, I wanna stay with you Cause since that day, I love you Its my true feeling so I wanna bash out all night long! Ive met you and I am luckier day by day How do you feel? How do you think? I wanna know your answers We wanna bash out all night long! Youll never reveal your real intent today How do you feel? How do you think? I wanna know your answers We wanna bash out all night long! Oh, Yeah!!!

 

Vertaling

Ik word helemaal opgewonden van jou! Ik wil een middernacht ritje maken, ja! Nou blijf maar rennen in het maanlicht I wanna take a crazy drive, yeah! De staat van mijn auto is perfect Hey! Ga nog niet van mijn auto af Ben je nu klaar? Ik breng je naar het paradijs. Dus ga de hele tijd naast me zitten Laten we met mij genieten. Het is speeltijd. Ben je nu klaar? Begin maar te rennen! Ik wil niet van je gescheiden worden Want sinds die dag, hou ik van je. Het is mijn ware gevoel dus Ik wil de hele nacht doorhalen! Laat me alsjeblieft niet alleen, ik wil bij je blijven Want sinds die dag, hou ik van je Het is mijn ware gevoel dus Ik wil de hele nacht doorhalen! Oh, Ja! Ik ben helemaal gek van je. Ik wil een middernacht vlucht nemen, yeah! Nou blijf vliegen in het maanlicht Ik wil een gekke nacht doorbrengen, ja. Mijn lichaam en hart zijn zo perfect Hey! Stap nog niet uit mijn vliegtuig Ben je er nu klaar voor? Ik neem je mee naar de hemel Dus ga de hele tijd naast me zitten Laten we met mij genieten Het is speeltijd Ben je er nu klaar voor? Begin te vliegen! Ik heb je ontmoet en ik ben gelukkiger dag na dag Hoe voel je je? Hoe denk je? Ik wil je antwoorden weten. We willen de hele nacht doorhalen. Je zult nooit je ware bedoelingen onthullen vandaag. Hoe voel je je? Hoe denk je? Ik wil je antwoorden weten. We willen de hele nacht doorhalen. Oh, Yeah!! Ik wil niet van je gescheiden worden. Want sinds die dag, hou ik van je. Het is mijn ware gevoel, dus Ik wil de hele nacht doorhalen! Laat me alsjeblieft niet alleen, ik wil bij je blijven Want sinds die dag, hou ik van je Het is mijn ware gevoel dus Ik wil de hele nacht doorhalen! Ik heb je ontmoet en ik ben gelukkiger dag na dag Hoe voel je je? Hoe denk je? Ik wil je antwoorden weten. We willen de hele nacht doorhalen. Je zult nooit je ware bedoelingen onthullen vandaag. Hoe voel je je? Hoe denk je? Ik wil je antwoorden weten. We willen de hele nacht doorhalen. Oh, Yeah!!!