Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gamma ray Songtekst: no return

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gamma ray - no return ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no return? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gamma ray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gamma ray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no return .

Origineel

I'm riding the wind, don't need your request You'd never invite me but I will be your guest Oh, no, no, don't be afraid of the Reaper It's time to go I call your name and you follow Fly with me Take a look around and say you love me, And I will guide you through the Golden Door For everything you see there is a reason The big wheel is turning like always before There is no return from the other side of Heaven For the big wheel turns and the circle must go on Forever more How do you like the Termination day? - So far - Kiss me good bye, cause I must fade away Oh, no, no, don't be afraid of your Master It's time to go he's calling your name now you follow Fly away Take a look around... There is no return... [Solo Kai] Welcome to eternal life, my friend Now take your seat on your cloud Enjoy your stay But always remember There is no return There is no return... There is no return... No return, no return From the other side of Heaven

 

Vertaling

Ik rijd op de wind, heb je verzoek niet nodig Je zou me nooit uitnodigen, maar ik zal je gast zijn Oh, nee, nee, wees niet bang voor de Reaper Het is tijd om te gaan ik roep je naam en jij volgt Vlieg met me mee Kijk eens rond en zeg dat je van me houdt, en ik zal je door de gouden deur leiden Voor alles wat je ziet is er een reden Het grote wiel draait als vanouds Er is geen terugkeer van de andere kant van de Hemel Want het grote wiel draait en de cirkel moet doorgaan Voor eeuwig Hoe vind je de dag van het einde? - Tot nu toe... Kus me vaarwel, want ik moet vervagen Oh, nee, nee, wees niet bang voor je meester Het is tijd om te gaan hij roept je naam nu volg je Vlieg weg. Kijk maar eens rond... Er is geen weg terug... [Solo Kai] Welkom bij het eeuwige leven, mijn vriend Neem nu plaats op je wolk Geniet van je verblijf Maar onthoud altijd Er is geen terugkeer Er is geen weg terug... Er is geen weg terug... Geen terugkeer, geen terugkeer Van de andere kant van de Hemel