Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gang of four Songtekst: i absolve you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gang of four - i absolve you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i absolve you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gang of four! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gang of four en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i absolve you .

Origineel

Now, confess Face your fears I'm tuned in for Your drivetime tears Don't hold back Share your shame Feel the pain You're not to blame I forcefeed on the ruins of childhood And lovers crimes This showtrial Come on down victim mic Don't hold back Share your shame Feel the pain You're not to blame If I could I'd let you cry on my shoulders I've no friends either Lonely, I absolve you Now, confess You're not to blame Now, confess You're not to blame Not to blame

 

Vertaling

Nu, biecht op Confronteer je angsten Ik ben afgestemd op Je tranen tijdens de rit Hou je niet in Deel je schaamte Voel de pijn Het is jouw schuld niet Ik voed me met de ruïnes van mijn jeugd En de misdaden van minnaars Dit showproces Kom naar beneden slachtoffer mic Hou je niet in Deel je schaamte Voel de pijn Het is niet jouw schuld Als ik kon zou ik je op mijn schouders laten huilen Ik heb ook geen vrienden Eenzaam, ik vergeef het je Nu, beken Jou treft geen schuld Nu, beken Het is jouw schuld niet Het is je schuld niet