Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gang of four Songtekst: sleepwalker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gang of four - sleepwalker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sleepwalker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gang of four! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gang of four en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sleepwalker .

Origineel

I'm an understudy for myself I'm on standby waiting at the gate I'm a window shopper staring at an empty shelf I'm sleepwalking while I'm awake I'm a phoney guest drinking at a wake I'm a milktooth werewolf in the lambing barn I'm a sucker swallowing the bait I'm a claustrophobic in a caravan I'm sleepwalking while I'm awake I'm sleepwalking while I'm awake I'm a moon shift cleaner burning in the sun I'm a man's man but I can't cut the cord I'm nobody but I'm not no one I only want what I can't afford I'm sleepwalking while I'm awake I'm sleepwalking while I'm awake I'm sleepwalking while I'm awake I'm sleepwalking while I'm awake

 

Vertaling

Ik ben een understudy voor mezelf Ik sta stand-by te wachten bij de poort Ik ben een etaleur die naar een lege plank staart Ik slaapwandel terwijl ik wakker ben Ik ben een nepgast die drinkt op een wake Ik ben een melktand weerwolf in de lammerschuur Ik ben een sukkel die het aas slikt Ik ben een claustrofoob in een caravan Ik slaapwandel terwijl ik wakker ben Ik slaapwandel terwijl ik wakker ben Ik ben een maanploeg schoonmaker brandend in de zon Ik ben een man's man maar ik kan het snoer niet doorknippen Ik ben niemand maar ik ben niet niemand Ik wil alleen wat ik me niet kan veroorloven Ik slaapwandel terwijl ik wakker ben Ik slaapwandel terwijl ik wakker ben Ik slaapwandel terwijl ik wakker ben Ik slaapwandel terwijl ik wakker ben