Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gangs of ballet Songtekst: don t let me go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gangs of ballet - don t let me go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t let me go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gangs of ballet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gangs of ballet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t let me go .

Origineel

It was the strangest thing I've seen I looked at her, she looked like me Although our heads were separate parts we gave ourselves, we fused two hearts We knew tomorrow would be our new day Two voices caught in time, I sound like yours you sound like mine Without your sight my eyes are weak I am your arms, you are my feet And tomorrow could be our new day Please don't let me go I said please don't let me go With the world outside of our doors I'll be safe here in your arms I said please don't let me go Don't let me go Oho oh ho ho ohohoho x4 And tomorrow could be Oh tomorrow could be our new day Please don't let me go I said please don't let me go With the world outside of our doors I'll be safe here in your arms I said please don't let me go Oho oh ho ho ohohoho x4

 

Vertaling

Het was het vreemdste dat ik heb gezien Ik keek naar haar, ze leek op mij Hoewel onze hoofden afzonderlijke delen waren we gaven onszelf, we smolten twee harten We wisten dat morgen onze nieuwe dag zou zijn Twee stemmen gevangen in de tijd, ik klink als de jouwe je klinkt als de mijne Zonder jouw zicht zijn mijn ogen zwak Ik ben jouw armen, jij bent mijn voeten En morgen kan onze nieuwe dag zijn Laat me alsjeblieft niet gaan Ik zei: laat me alsjeblieft niet gaan Met de wereld buiten onze deuren Ik ben veilig hier in je armen Ik zei: laat me alsjeblieft niet gaan Laat me niet gaan Oho oh ho ho ohohoho x4 En morgen zou kunnen zijn Oh morgen kan onze nieuwe dag zijn Laat me alsjeblieft niet gaan Ik zei: laat me alsjeblieft niet gaan Met de wereld buiten onze deuren Ik ben veilig hier in je armen Ik zei: laat me alsjeblieft niet gaan Oho oh ho ho ohohoho x4